Skąd się wzięły Wasze Nicki ? =)

dragonn- z fascynacji smokami :wink: , a to drugie n na końcu od tego że prawie zawsze jest zajęte bez n :wink: , i tak mam wszędzie.

Kiedyś, gdy grałem w Worms World Party, tworzyłem drużynę i jako nazwę jednego robaka wylosowało mi “Kijek” i stąd wziął się mój nick.

A mój od Imienia i nazwiska matekadamczak -> Mateusz Adamczak

A ja mam nick z serialu - Kameleon, w którym główny bohater miał na imię Jarod. Tak więc pomyślałem, że skoro mam pisać na forum to posty muszą być jak kameleon i zawsze dopasować się :smiley: no i nazwałem Jarod.

A mój od imienia Tomek :D, a 250, bo w jakieś grze tomu było zajęte :stuck_out_tongue: a więc tak jakoś wyszło.

mój z kolei wziął się od kreskówki “Aparatka”, gdzie Alden jest bohaterem drugoplanowym.

Mój się wziął z połączenia “larry” od imienia bohatera jednego filmu, a że miał on nazwisko jak ja to się wie…a “bigl” a raczej “Big L” jako wielki Larry;p

Mój nick?? Tak jakoś z braku weny… Ale mogę opisać skąd się wzieło moje przezwisko z lat szkolnych, które brzmi Replay. “Powtórka” niby od nazwy jeansów albo napisu wtedy kiedy puszczają powtórkę jakieś zagrywki meczu. Może bez przerwy takie dżiny nosiłam albo oglądałam mecze piłkarskie i bez przerwy je komentowałam nastepnego dnia (?) Ale tak na prawdę wzieło sie to od mojego nazwiska. Na początku byłam nazywana chrypa, potem chryplen. No i pewnego razu wybrałam sie z nowo poznanymi ludźmi na działki koło parku milenijnego, chlanie było wpożo, potem kac #-o ale wcześniej zaczeliśmy się oblewać wodą ze studni, to znaczy ja zaczełam oblewać innych :lol:, no i koleś, który wypił wtedy, o ile pamięć mnie nie myli, z osiem piw, był tak narąbany, że jak gonił mnie z wiadrem pełnym wody, to się potknął i sam na siebie wylał cała zawartość, przeklinał mnie wtedy strasznie, a z braku koordynacji jężykowo-ruchowej nie mógł wypowiedzieć chryplen. No i jakoś skojażyło mu sie to z Riplejem, (widocznie podobna wymowa) i tak już zostało, że jestem Rip :twisted:

Ale od tamtego dnia stronie od piwa, bo tego kaca nie da się zapomnieć, za to mój kot potrafi wszytko wychlać, cwaniak jeden =>http://zletrafiles.pl/galeria,218.html,18

Kombinacja imienia z nazwiskiem :smiley:

Dziewczyny mnie tak nazywają :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mój nick to dlatego że za dużo łażę po cyfrowym świecie i tym że mi się kojarzy z pewnym “Jasiem Wędrowniczkiem” w angielskiej wersji językowej J…Walker :wink: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Od mojego imienia i włoskiego narciarza… xD

Nazywam się Albert a jest taki narciarz Alberto Tomba

Czyli ksywe mam Tomba od 12 lat… a lat mam 18… :stuck_out_tongue_winking_eye:

A nr na koncu nick’a to moj nr domu :stuck_out_tongue:

Od tytułu utworu In Flamesów.

No ja grywam sobie w RPGi (papierowe), i kiedyś wymyśliłem takie imię postaci mojej, no i jakoś tak zostało, że czasami używam jej jako nick na forach albo w grach. :smiley:

Po jak zakładałem maila to wpisałem “przemek” (moje imię :P) - co było zajęte. A poczta mi dała różne propozycje i akurat przemek7525 było chyba najlepsze z tych wszystkich propozycji :D.

Mój pies wabi się Szarek - no to pożyczyłem sobie od niego i zmieniłem ostatnią literę.

mój nick mówi sam za siebie XD

od http://pl.youtube.com/watch?v=DtSjgovM_K0 :wink: