Skąd się wzięły Wasze Nicki ? =)

Mój nick wziął się od imienia Maciej, i od wolnego adresu e-mail wp.pl - wcześniejsze były zajęte :slight_smile:

Mam już ze 4lata ten login… :wink:

Mój nick również wziął się od imiena a dziewiątki… po prostu moja ulubiona liczba to 9 :mrgreen:

Kiedyś interesowałem się Hakerami a craker to osoba przeciwna do Hakera…

swego czasu sporo słuchałem KorNa, ale teraz przerzuciłem się na inne klimaty (choć dalej obraca się wszytsko wokół -metalu)

więc

korn

a że kornica to takie fajne zwierzątko i fajnie (choć dziwnie) brzmi to tak mi zostało

wcześniejsza wersja to korn_15 :lol:

ps wszędzie mnie mylą z kobietą :o , a ja zwykły facet jestem :mrgreen:

ps2 na gmail mi ktoś zajął kornicę :frowning: i musiałem dopisać coś jeszcze :stuck_out_tongue:

kiedyś na nocce musiałem sie zarejestrować to tak sie nawinęło samo nie mylić mojego nicka czasem z seryjnym mordercą Ramirezem

mój wzią się od mojego ulubionego filmu- Matrix :wink:

i początku mojego numeru telefonu :slight_smile:

Nick ten mam od początku korzystania z Internetu, czyli bardzo długo :slight_smile:

Ja uwielbiam powieści fantasy… i jakoś mi się spodobał charakter pewnej bohaterki właśnie takiej powieści => seria “Miecz Prawdy” Terrego Goodkinda… Kahlan Amnell i jakoś tak to zostało…

Wcześniej można było mnie znaleźć pod “Arachne”… albo “FlirthWithSuicide”, ale jakoś KahlanAmnell jest mi bardziej bliskie… i moim zdaniem - ładniejsze… :slight_smile:

Qlawy - tak po prostu. Przyszlo mi kiedyś do głowy i tak zostało.

Na codzień nazywają mnie ‘Młody’.

mój to do nazwiska “Chrut” takie zdrobnienie :stuck_out_tongue:

mój nick wziął się od tego że gdy przystępowałem do rejestracji na forum czytałem akurat stronke o zomo a prl dlatego że zomo było za krótkie i dlatego że pasowało do początku nicku (zomo)

lol - często to pisze

pop - fajnie brzmi razem z lol

Kiedyś musiałem się gdzieś zarejestrować i wymyśliłem Dagher

Wzieło się to całkowicie z mojego umysłu, 0 stymulacji :smiley:

i tak już zostało

:lol:

Imię na M i nazwisko na M - jakoś tak skojarzyłem =]

Mi się wzięło od nazwiska, nie brzmi podobnie oczywiście, bo czułbym sie jak kretyn :stuck_out_tongue: Ale jakoś tak jeden powiedział to jak chodziłem do 2 klasy podstawówki i zostało do teraz(2 kl. gimnazjum).

y… no mój to tak głupio bo nie miałem pomysłu i … poszła nazwa mojego rowerka :stuck_out_tongue: :lol:

Ja jestem haker, ale żeby się nie przechwalać mam nick lamer, a tak w ogóle to pasuje do mnie ten nick, nieprawda? a to *xD to dlatego żę lamer było zajęte.

Poprostu od ilości złożonych kompów.

O mój nick to troszke z nazwiska - przekręcone nazwisko :stuck_out_tongue: :lol:

A moj z imienia i nazwiska :smiley:

Na mnie wołali w szkole średniej FOLO ale ten nick jest zajęty więc dodałem pierwszą literę nazwiska.No i wyszło