Mój nick wziął się od imienia Maciej, i od wolnego adresu e-mail wp.pl - wcześniejsze były zajęte
Mam już ze 4lata ten login…
Mój nick wziął się od imienia Maciej, i od wolnego adresu e-mail wp.pl - wcześniejsze były zajęte
Mam już ze 4lata ten login…
Mój nick również wziął się od imiena a dziewiątki… po prostu moja ulubiona liczba to 9 :mrgreen:
Kiedyś interesowałem się Hakerami a craker to osoba przeciwna do Hakera…
swego czasu sporo słuchałem KorNa, ale teraz przerzuciłem się na inne klimaty (choć dalej obraca się wszytsko wokół -metalu)
więc
korn
a że kornica to takie fajne zwierzątko i fajnie (choć dziwnie) brzmi to tak mi zostało
wcześniejsza wersja to korn_15 :lol:
ps wszędzie mnie mylą z kobietą :o , a ja zwykły facet jestem :mrgreen:
ps2 na gmail mi ktoś zajął kornicę i musiałem dopisać coś jeszcze
kiedyś na nocce musiałem sie zarejestrować to tak sie nawinęło samo nie mylić mojego nicka czasem z seryjnym mordercą Ramirezem
mój wzią się od mojego ulubionego filmu- Matrix
i początku mojego numeru telefonu
Nick ten mam od początku korzystania z Internetu, czyli bardzo długo
Ja uwielbiam powieści fantasy… i jakoś mi się spodobał charakter pewnej bohaterki właśnie takiej powieści => seria “Miecz Prawdy” Terrego Goodkinda… Kahlan Amnell i jakoś tak to zostało…
Wcześniej można było mnie znaleźć pod “Arachne”… albo “FlirthWithSuicide”, ale jakoś KahlanAmnell jest mi bardziej bliskie… i moim zdaniem - ładniejsze…
Qlawy - tak po prostu. Przyszlo mi kiedyś do głowy i tak zostało.
Na codzień nazywają mnie ‘Młody’.
mój to do nazwiska “Chrut” takie zdrobnienie
mój nick wziął się od tego że gdy przystępowałem do rejestracji na forum czytałem akurat stronke o zomo a prl dlatego że zomo było za krótkie i dlatego że pasowało do początku nicku (zomo)
lol - często to pisze
pop - fajnie brzmi razem z lol
Kiedyś musiałem się gdzieś zarejestrować i wymyśliłem Dagher
Wzieło się to całkowicie z mojego umysłu, 0 stymulacji
i tak już zostało
:lol:
Imię na M i nazwisko na M - jakoś tak skojarzyłem =]
Mi się wzięło od nazwiska, nie brzmi podobnie oczywiście, bo czułbym sie jak kretyn Ale jakoś tak jeden powiedział to jak chodziłem do 2 klasy podstawówki i zostało do teraz(2 kl. gimnazjum).
y… no mój to tak głupio bo nie miałem pomysłu i … poszła nazwa mojego rowerka :lol:
Ja jestem haker, ale żeby się nie przechwalać mam nick lamer, a tak w ogóle to pasuje do mnie ten nick, nieprawda? a to *xD to dlatego żę lamer było zajęte.
Poprostu od ilości złożonych kompów.
O mój nick to troszke z nazwiska - przekręcone nazwisko :lol:
A moj z imienia i nazwiska
Na mnie wołali w szkole średniej FOLO ale ten nick jest zajęty więc dodałem pierwszą literę nazwiska.No i wyszło