Skąd się wzięły Wasze Nicki ? =)

Mój od mojego imienia. :stuck_out_tongue:

a ja mam Squealer // nie zwracajcie uwagi na to co znaczy ale na brzienie

tu na forum domichaelo bo admin jeszcze nie zmienil

a mój wziął się z niczego :stuck_out_tongue: tak raz graliśmy z kolegą w soldata i na serwie było kilku Piotrków - musiałem jakiś nick na szybkiego wymyślić i tak mi przyszło na myśl piotrekplay

Piotrek - moje imię

play - a tak mi przyszło na myśl…

wiem, że nick jest troszkę durny ale zawsze swój oryginalny na własnej krwi wyhodowany :lol:

picolo tam na mnie mówili od gim bo kupiłem sobie szampan piccolo :stuck_out_tongue:

a 102 bo taki mam nr domu 8)

mati - zdrobnienie imienia Mateusz, o - pierwsza litera nazwiska, 91 - rok urodzenia 8)

Mój tak po prostu wymyślony, przy biurku.

Na myśl mi przyszedł taki.

Mój nick od imienia.

A mój wziął się z niczego. Cyferki profilaktycznie. chociaż urodziłem się w 19 95 więc może coś w tym jest.

Mój nick wziął się od mojego imienia i nazwiska :mrgreen:

Mój od tego jakie mi nadali przezwisko kumple, spodobał mi się, więc go używam.

A mój nick się wziął od nazwiska, a kraviec i krawiec było pozajmowane więc kravjec :smiley:

moj powinien byc clockwork_orange, ale nie wchodzi caly…

a skad, to chyba wiadomo :slight_smile: kultowe ksiazka i fim

moj mialbyc error samo ale gdzies wymagano cyferki i jakiegos myslnika zatem tak powstal 1_error

Na pewno wiecie.

A mój to imię ‘born in USA’. Po prostu mi się spodobało, a gdzieś usłyszałem i tak już zostało :slight_smile:

A mój jakoś spontanicznie, praktycznie od imienia Jacek. Znajomi się nabjają że powinienem mieć jeszcze jeden jaconoff :mrgreen:. A już się przyzwyczaiłem :mrgreen:

od mojego piknego modemu na ktorym pisze NEOSTRADA :smiley: a 5612 jakos tak :stuck_out_tongue:

Mój nick wzioł sie od mojego imienia, Dawid.

A mój nick od imienia Bartosz - brat coś ode mnie chciał i tak łądnie prosił i wymyślał rużne takie (bartoszku, baciu, batuś, baciany itp.)

Mój nick wziął się od imienia. :slight_smile: