Skórki vortalu

wiem, że zaraz padną zarzuty nabijania postów i wazeliniarstwa :stuck_out_tongue:

ale, chcę pogratulować pomysłu robienia świątecznych tematów

bardzo podoba mi się ten pomysł :slight_smile:

pozdrawiam “technicznych”

nio ładna, ładna. Fajny pomysł i wogule :smiley:

Myślę, że Monczkinowi chodziło o skórkę wielkanocną, a nie związaną z dniem kobiet, ta pierwsza pojawiła się dziś :))

Cieszymy się, że się podoba :slight_smile:

Cebula - dokładnie, choć związaną z dniem kobiet też miałem na myśli - dlatego też napisałem, że podoba mi się ten pomysł i tyle. Co do innych txt zachowam milczenie :x

Pozdrawiam

a gdzie macie tą wielkanocną skórkę :-s

bo ja nie mam takowej :?

mam tylko kolory:

-zielony

-niebieski

-czerowny

-safari

:expressionless:

a nie masz baranka po lewej na banerze ?? :slight_smile:

wybierz zielony schemat :slight_smile:

ja mam fajnie wygląda dobra robota

Ja też nie mam nigdzie Wielkanocnych przyozdobień :frowning: Żadnego Baranka :frowning:

:frowning: ja tez chce baranka :wink:

nie mam żadnego baranka :cry:

Przeczyście cache przeglądarki. Musi być, na zielonym stylu.

Ja to nie masz?

"Na głowie piękny ma wianek,

w ręku zielony badylek

a przed nią bieży baranek…"

baranek8fb.jpg

Zawsze specjalny wygląd na każdą okazję. Gratulacje :smiley:

wazeliniarski temat ze ooooooooooooo i jeszcze troche ale jak to mowia każda myszka swoj ogonek chwali :x skorka jak skorka nic szczegolnego wleikie mi co :roll:

Widzę, że znów Ci się coś nie podoba. Ktoś to zauważył i docenił czyjąś pracę, założył temat

BTW po tej wypowiedzi szacuję, że szukasz czegoś, by dokopać zarządcom forum, lecz wiem, każdy ma prawo do wlasnej oceny. Proponuję samemu stworzyć coś lepszego a dopiero potem wymądrzać się.

mi chodzi o to ze temat to wazelina i tyle skórka jak skórka jest miłym akcentem świątecznym ale po co odrazu zakladac taki temat sorki :x ale ja odrazy zauwazylem ze jest świąteczny akcent :lol: ale przecież niebede sie tym jarał bo ja poprostu taki nie jestem :x

Vortal poczuł świąteczną atmosfere.Czuć ją na kilometr :smiley: :smiley: :smiley:

A co do nowej skórki to przyjemna dla oka. :lol:

Boczi Ci chyba wytłumaczył, że to żadna wazelina tylko:

Więc nie wiem o co Ci chodzi… :?

Jesteś po prostu przykry i smętny… I na tym poprzestanę! :evil:

Moi poprzednicy powiedzieli, już co trzeba… ale jak widać nie dotarło! :?

A w temacie - dlaczego Wy macie baranka, a ja mam tylko - prawie, że mikroskopijny - czerep połówki skorupki od jajka? :frowning:

Przy samym logo! I nic więcej. Czyżby to znowu, jakiś automatyczny skrypt - jak przy tych “progsach dnia”?

Cache mam zerowe, wszystko cacy - i nic… kilka prób wejścia i to samo! :frowning:

Już wszystko ładnie, piknie :lol:

Zmieniłem na chwile styl i dałem jeszcze raz zielony, a baranek się pojawił :smiley:

Teraz będe mógł spędzić te świąta w spokoju :lol: