czy ja tu kogos oceniam … i niemierzcie innych swoja miarka
No jak nie, jak tak
Oceniłeś “skórkę” Vortalu, oceniłeś autora topiku, w zamian inni oceniają Ciebie, a przecież nie w sprawie ocen userów topik został założony, prawda :twisted:
A jeśli chodzi o “skórkę” świąteczną Vortalu to i owszem, ładnie ze strony Administracji, że dba i, że zawsze Vortal jest “ubierany” stosownie do Święta
Pozdrawiam :okulary:
He he widze że ziomal( dary.zary) ostro zabrał się do zniechęcania swojej osoby.Cóż jego wizja :x
Wystrój miły i tak trzymać.
Tylko mam pytanko dlaczego na Firefoxie nic nie mam a na IE jest baranek i jajeczka?? Hmm
Zrób tak jak napisałem. W Firefoxie to mi pomogło
I to jest właśnie to o czym ostatnio mówiłem…
Z lekkiego i przyjemnego topicu zrobiłeś sobie pole do narzekania.
A teraz jeszcze zaczynasz obrażać innych…
Polecam:
Spróbuj użyć kombinacji klawiszy Ctrl + F5. Dodatkowo, barane k jest “dostępny” tylko na zielonym motywie.
Proponuje jednak zakonczyć rozmawiać o koledze tylko trzymać sie tematu. :?
Pomysł bardzo dobry.
Skorzystają głównie Ci, którzy lubią kolor zielony.
Ja jednak zostanę przy mojej ulubionej niebieskiej
zeby nie bylo ze ja tylko potrafie krytykowac to powiem ze podoba mi sie ze baza programow jest ciagle rozbudowywana, oraz to ze moge sie dowiedziec o najwazniejszych sprawach z dziedziny nowych technologi, oraz w zwiazku z pracami nad nowymi programami to jest git, forum tez jest dobre jednak denerwoje mnie moderacja, podkreslanie bledow zamykanie tematow chociaz ktos nieuzyskal odpowiedzi, dobry moderator powinien byc elastyczny jak sprzedawca ktory chce cos sprzedac klientowi, a nie panu juz podzekujemy , dowidzenia i koniec z tematu :?
Fajnie, że Moderatorzy pamiętają…
O czym to ??
Canaletto miał pewnie na myśli skórki…
…które są przygotowywane przez admina
a u mnie nie ma baranka
wyczyściłem cache i nawet cookies i wogóle i baranka nie ma
Tzw. “twarde odświeżanie”.
w Firefoxie Ctrl + F5 otwiera mi nowy panel
w IE baranka i jajeczko mam
Więc spróbuj tego:
no boczi =D> =D> =D>
teraz mam baranka w firefoxie :lol:
Lis* syty i owca cała
*na potrzeby posta zmieniono oryginalną wersję
Nooo, powiedzmy. Przez ‘dobroprogramowego’ grafika. Bez urazy Lisek, ale ja tam się cieszę, że to nie Ty je robisz.
Oj Ryan, po świętach Cię dopadnę
Tak całkien na poważnie, ja też się cieszę, że tego nie robię, choć efekty mogłyby być co najmniej “oszałamiające”.