Cedar
(Cedar)
20 Wrzesień 2015 15:16
Widzę, że odezwał się ostatni “najmądrzejszy” moderator na tym forum (pozostali tacy już “wyginęli”).
Sprawdź ile ograniczeń ma standardowo tego typu ostęp do internetu i czy tak ograniczone łącze można nazwać łączem z pełnoprawnym zewnętrznym IP.
Z mojej strony EOT, nie mam zamiaru z Tobą dyskutować bo nigdy nie przyjmujesz żadnych argumentów o czym wiele razy Ci pisałem.
Jakie to są ograniczenia?
roobal
(roobal)
20 Wrzesień 2015 16:34
No właśnie, jakie ograniczenia? Jakoś w Play nie zauważyłem ograniczeń, nawet VPN sobie postawiłem na ich łączu. Nie wiem jak jest u innych operatorów, w każdym razie internet mobilny != brak publicznego IP. Poza tym publiczne IP to publiczne IP, czy ma ograniczenia, czy nie, takiego podziałunie ma, sam go sobie teraz wymyśliłeś, próbując bronić głupotę jaką napisałeś. Jak zawsze mało wiesz, a się mądrzysz.
Twoje argumenty są po prostu słabe.
Cedar
(Cedar)
11 Październik 2015 17:46
No to mamy upartego “służbistę”
Widzę, “Semtex”, że zdecydował się pan odblokować jednak temat, więc po kiego czorta w ogóle, go pan blokował? Ma pan szczęście, że “nad panem” jest kilka osób, które szanuję i którym dam prawo do pouczenia pana o niestosowności pańskiego zachowania się wobec mnie poprzez usunięcie mojego poprzedniego wpisu o treści: “Przepraszam, jestem safanduła jakich mało. Właśnie szykuję sobie obiad spóźniony bardzo, ale obiecuję, że po meczu napiszę coś więcej o swoim komputerze i o tym, co zamierzam zrobić, i dlaczego uparłem się na takie rozwiązanie, a teraz wracam do obierania ziemniaków, bo mi żołądek do kręgosłupa przyrastać zaczął. Dziękuję Wam za już i o więcej proszę! :)”. “Semtex”, jeżeli ma pan szacunek dla swoich zwierzchników, to proszę nie usuwać nic, co spod mojego “pióra” do Internetu “wychodzi”, wszak nie jestem osobą anonimową, ani także dzieckiem, które łajać można. Pod pańskim adresem było to pierwsze i ostatnie moje publiczne wystąpienie - proszę swoim zwierzchnikom nie zabierać praw i obowiązków, które nie pan im ustanawiał.
Bogdan_G
(Bogdan_G)
28 Październik 2015 13:48
Nie udało mi się zachować powagi.
drunkula
(drunkula)
19 Listopad 2015 09:42
Bogdan_G
(Bogdan_G)
21 Grudzień 2015 11:22
emagpl napisał: kurcze musi być jakiś sposób, ja swego czasu długo szukałem możliwości obejścia limitu jednoczesne otwartych pulpitów zdalnych i się udało wystarczył mały piczek, jeżeli by komuś było potrzeba to służę pomocą.
A można tak przepis na “piczenie”
Kpc21
(Kpc21)
27 Grudzień 2015 16:51
Może nie śmieszna wypowiedź, ale Google odpowiadający na zapytanie zupełnie czym innym niż można by się było spodziewać: http://i.imgur.com/Eixv5UA.png
Cedar
(Cedar)
15 Styczeń 2016 17:34
Moderatorowi linki się pomyliły, tak to jest gdy się przegląda wiadomości w sieci i robi porządki na forum
Oj tam Dziękuję za czujność, link poprawiony a powyższe zdjęcie niech zostanie na pamiątkę.
Dimatheus
(Dimatheus)
15 Styczeń 2016 23:03
Hej,
Swoją drogą dobrze, że to był taki całkiem nieszkodliwy link. Mógłby być gorszy…
Pozdrawiam,
Pewnie głodnemu chleb na myśli
Dimatheus
(Dimatheus)
16 Styczeń 2016 23:42
Hej,
Tak, a pojedzony głodnemu wypomni. Oczywiście ja nic nie insynuowałem. A bynajmniej nie było to moim zamysłem.
Pozdrawiam,
drunkula
(drunkula)
17 Styczeń 2016 14:00
Sam babole z copypaste robię pare razy dziennie, chociaż zazwyczaj w świat to nie idzie.
Jejku, mod też człowiek? To nie macie tam samych perfekcyjnych cyborgów?