Śmieszne wypowiedzi na różnych forach ;)

Kpc21 , Poszło na PW, nie chcę aby ktoś mnie o reklamę konkurencji posądził :wink:

Pewnego dnia pewien user na pewnym forum napisał taką oto wypowiedź pół-żartem, pół-serio:

Dnia dzisiejszego ten sam user napisał taki o to kwiatek w swoim temacie “Komputer się wyłącza”:

Odpowiedź jest oczywista:

Aż brak mi słów… :-({|=

Hahahah, zobacz tutaj http://forum.purepc.pl/Chlodzenie-Konwe … 11009.html

" Kiedyś czytałem że podobno pasta do zębów nie jest taka zła. Ale rok to napewno nie pochodzi. Jej plusem jest to, że podczas działania kompa i nagrzewania sie proca, komputer wydziela mietowy zapach :wink: "

hahaha mocne to jest xD

prince-persia-t398505.html#p2556523

Jeszcze lepsze to:

Nie, tylko Elmex z aminofluorkiem.

Jak “prawidłowo” zainstalować sterowniki, czyli opowieść z cyklu “chciała bym, a boje się”:

Na naszym forum dzisiaj pojawił się wątek z dopiskiem:

I tak się zacząłem zastanawiać ile trzeba mieć dzieci, żeby je zacząć numerować :lol:

rozmowa-przez-telefon-rowerze-t399136.html#p2560231

Uważajcie aby i wam nie przenieśli serwera jak-mozliwe-wewnetrzne-uleglo-zmianie-t399216.html :smiley:

komputer-zawiesza-sie-przy-problem-karta-graficzna-t399269.html

leżę.

Nie ma to jak precyzyjna odpowiedź na zadane pytanie:

Opis pewnej aukcji na Allegro (część “ciekawych” zwrotów pogrubione):

Tłumaczył Google Translate. I nie zadał sobie trudu żeby to przeczytać.

Nie skomentuję tego.

No nieźle, a na dodatek to nawet po Polsku nie jest.

Są na forum DP “specjaliści” którzy “radzą” innym w tematach dotyczących bezpieczeństwa. Tu cytat wypowiedzi jednego z takich “speców”:

PS. Oczywiście nie mam na myśli deFco247

PS2. Do wątku “Piszę poprawnie po polsku” też by się nadało.

Dokładnie, czytam to, makabra. Da się wyczuć taką ‘fajną’ panikę w poście tego użytkownika, szczególnie jak najpierw napisał “co robić bo uruchomiłem to”. Powiem szczerze że nie szkoda mi go w ogóle, jak można być tak naiwnym. Link do tematu : hacking-nasza-klasa-blad-sql-t400390.html

PS. Czekam na jego temat. :stuck_out_tongue: