Zaiste! Co lepsze, takiego wariantu pisowni słowa “formatować” jeszcze nie widziałem:
Z formatowałem
… chociaż być może spacja jest winą jakiegoś złośliwego chochlika
Uwaga, mamy na forum usera ( Fanboj O ) , który ukrywa luki w oprogramowaniu od MS (tak twierdzi filmowiec
@UP: dziwne, moim zdaniem SP3 do Windows 7 załatałby tą lukę
Ten sam wątek.
Bardzo popularna, według wielu jedyna możliwa i jak najbardziej poprawna pisownia w dziale hardware:
"chciałbym kupić rama 4gb" jaki-ram-t415392.html
- jak by ktoś nie wiedział “rama” to taka margaryna, czasami w formie “ramy” (rowerowo - okienne) a co to za jednostka “gb” no to już diabli wiedzą - pewnie jakaś nowa, określająca najnowsze podzespoły opracowane na podstawie najnowszej technologii kosmicznej, przepraszam - komicznej.
Problem z doborem sterowników - nie działają mpeg
Hmmm #-o ,jakich tu sterowników może brakować ? :idea: Może sterownika do patrzenia na oczy :idea:
Pomijając długość tego zdania to jeśli podłączył ten wzmacniacz pod ten sam zasilacz, który zasila komputer - chciałbym zobaczyć stabilność napięcia + 12V w jego komputerze.
Pełny log z działu bezpieczeństwo:
logfile-trend-micro-hijackthis-scan-saved-t416331.html
Tytuł wątku:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 17:46
Kto chętny do kompleksowej pomocy?
Pewne wnioski i z tego kawałka można wyciągnąć. Nieaktualny system
Kpc21 , śmiem twierdzić, że zakładający ten wątek nie to miał na myśli
Z cyklu Mistrzowie PCLaba.
Ankieta dająca możliwość wyboru:
brak słów :lol:
Anteny “talerzowe” (nie mogę znaleźć innego słowa, a w tym wypadku nie jest to już antena satelitarna) są wykorzystywane również w sieciach Wi-Fi, tyle że zamiast konwertera zakłada się promiennik, oraz kieruje ją nie w niebo, a na wprost (czyli czasza jest pochylona w dół). Taka antena jest anteną kierunkową. Ale jak najbardziej ma to prawo działać (mimo że jest to nienajlepszy pomysł, anten kierunkowych nie wykorzystuje się jako stacje bazowe).
Kpc21 , a da się to połączyć z routerem ?