Śmieszne wypowiedzi na różnych forach ;)

Jeśli router ma antenę wkręcaną w gniazdo (jak WRT54GL właśnie), da się.

Niektórzy twierdzą, że nadmiar pamięci Ram może być przyczyną problemów z komputerem:

komputer-sie-muli-t417562.html

Znowu w niektórych przypadkach mogłaby to być prawda :slight_smile: Bodajże Windows Millenium miał z tym problem i przy dużej ilości RAM-u w komputerze, trzeba było mu ją ograniczać.

Ale w tym wypadku już prędzej to niedobór pamięci, niż jej nadmiar.

odpowiedź następnego użytkownika

http://www.dobreprogramy.pl/ZoneAlarm,P … 12684.html

Ja proponuję ustawić po prostu silne hasło. A nie typu jakies_niecenzuralne_slowo123.

to się samo nasuwa na język…, ale widać kolega Micha1987 jeszcze nie wpadł na taki pomysł #-o

No to wiemy gdzie zaczyna młody narybek z CBA, CBŚ itp.(na naszym forum)

inni-ogladaja-t417694.html

@Cedar

Jeśli nie wpadł na obejrzenie logów na routerze, to chyba jednak nie nadaje się nawet na admina sieci domowej :smiley:

Pozdrawiam.

Nowych rzeczy uczą na studiach jak czyścić dyski magnetyczne za pomocą lasera

Studio informatyczne też ciekawe co to jest.

zerowanie-dysku-t417706.html#p2666280

Tobi , gość jest mocny, ale czego innego można się spodziewać po absolwencie (?) “Studia informatycznego”? :wink: Ciekawe skąd mu się wziął laser w obecnie produkowanych dyskach twardych.

PS. Lektura jego wcześniejszych postów też daje dużo do myślenia. Typowy teoretyk.

:smiley:

@amorek273, no prawda, nie uruchomi się bo Windows zapisuje jaki masz chipset, choć po wcześniejszym usunięciu sterowników to by dało radę.

Widzę że nie zrozumiałeś tego , chodzi o to że pisze user że nie ma napędu CD ale pliki skopiuje na dysk z płytki CD.

Wiem że może zawsze dysk podłączyć do innego kompa , ale śmiesznie to wszystko wyszło , a co do reszty co napisałeś to nie chodziło o instalacje tylko o skopiowanie zawartości płytki , po drugie ,nie jedno krotnie instalowałem system na dysku który podłączałem do innego kompa i działał , a jak nie działał , to po prostu trochę robótki i załatwione.

Brawo!

gdzie-jest-terminal-konsoli-ubuntu-t420538.html .

:x

Nie wiem co w tym takiego bardzo śmiesznego. Zapewniam Cię, że kilka Twoich forumowych wypowiedzi było (część jeszcze jest) dużo bardziej śmiesznych niż ta drobna pomyłka. :stuck_out_tongue:

UP, mi też się nie raz zdarzy komuś napisać jak wygląda sytuacja w menedżerze zadań czy nie widnieją jakieś znaki zapytania lub wykrzykniki przy urządzeniach :smiley: Myślę że nie ma w tym nic śmiesznego zwykłe pomyłka i każdy na pewno wie o co chodzi , prawda?

Ubiegłeś mnie, bo nie wiem czy w tym przypadku śmiać się czy płakać.

Ten gość rozłożył mnie na łopatki:

problem-karta-muzyczna-realtek-t421023.html

gothic-noc-kruka-save-t422170.html