Znowu w niektórych przypadkach mogłaby to być prawda Bodajże Windows Millenium miał z tym problem i przy dużej ilości RAM-u w komputerze, trzeba było mu ją ograniczać.
Ale w tym wypadku już prędzej to niedobór pamięci, niż jej nadmiar.
Tobi , gość jest mocny, ale czego innego można się spodziewać po absolwencie (?) “Studia informatycznego”? Ciekawe skąd mu się wziął laser w obecnie produkowanych dyskach twardych.
PS. Lektura jego wcześniejszych postów też daje dużo do myślenia. Typowy teoretyk.
Widzę że nie zrozumiałeś tego , chodzi o to że pisze user że nie ma napędu CD ale pliki skopiuje na dysk z płytki CD.
Wiem że może zawsze dysk podłączyć do innego kompa , ale śmiesznie to wszystko wyszło , a co do reszty co napisałeś to nie chodziło o instalacje tylko o skopiowanie zawartości płytki , po drugie ,nie jedno krotnie instalowałem system na dysku który podłączałem do innego kompa i działał , a jak nie działał , to po prostu trochę robótki i załatwione.
Nie wiem co w tym takiego bardzo śmiesznego. Zapewniam Cię, że kilka Twoich forumowych wypowiedzi było (część jeszcze jest) dużo bardziej śmiesznych niż ta drobna pomyłka.
UP, mi też się nie raz zdarzy komuś napisać jak wygląda sytuacja w menedżerze zadań czy nie widnieją jakieś znaki zapytania lub wykrzykniki przy urządzeniach Myślę że nie ma w tym nic śmiesznego zwykłe pomyłka i każdy na pewno wie o co chodzi , prawda?