Co ciekawe nie mogę się w ogóle poruszać po powyższym forum - brak uprawnień. :co:
Może masz bana na IP
Mi też wchodzi ta strona.
Za taki podpis to powinni go zbanować
Znalazłem obejście mojego problemu:
http://209.85.135.132/search?q=cache:F8 … ic%3D26782
Post nr 28.
zwiększyć kręcenie się wiatraków?
To jest takie śmieszne w moim pytaniu? Powinienem napisać “podwyższyć optymalną częstotliwość obrotów urządzenia ochładzającego” ?
Uwierz, niejeden się pośmiał czytając Twoje posty
A może tak napisać: “prędkość obrotowa wentylatora”?
To co tutaj napisałeś to jeszcze lepsze od pierwowzoru (wyszło Ci tu coś w stylu “konserwator powierzchni płaskich”)
Pytanie, pytaniem ale wątpliwości zakrawają już na prowokację
nie ochładzającego tylko chłodzącego
a jak już to najprościej
Polska język, trudna mowa
Zresztą akurat to było w tym pytaniu najmniej idiotyczne
I co się czepiacie, bo zadałem 4 pytania żeby się coś dowiedzieć? -_-
Blablak, chodzi o to, że te pytania są dosyć śmieszne. Od kiedy w procesorze znajduje się olej i od kiedy wymienia się akumulator? No chyba, że to laptop i akumulator jest już w tak kiepskim stanie, że krótko trzyma. I co mają do tego wentylatory?
A skąd miałem to wiedzieć? Słyszałem, że w procesorze coś jest smarowitego, od kiedy? Od zawsze, jak się popsuje to chyba należy wymienić? Nie wiem co mają do tego wentylatory, więc się zapytałem.
Ale wy to jesteście jak mój kumpel z liceum, dyrektor powiedział mu, że wylatuję ze szkoły a ten się śmiał jak głupi do sera.
Hmmmmm może z wykopalisk ??
Bo komputer to wiedza tajemna, dostępna tylko dla “elyty”.
A tak na serio, to jak byś poświęcił kilkanaście minut nad wyszukiwarką internetową czy forumową, ta owa wiedza tajemna była by dla ciebie oczywistością.
Pozdrawiam i życzę więcej logicznego myślenia
Kiedys widzialem na innym forum przyopadek gosciu napisał
Siema, mam kompa nawed fajnego bo mi gta sa chodzi troche kiepsko ale dziala i chcialem spytac czy mi pojdzie gta 4? wiem ze moze nie chodzic ale jak mi gta sa chodzi to gta 4 tez powinno bo przeciez to ta sama firma robila! moj kkomp to : karta graf. Ati (dalej nie wiem), procek mam 800MHz a ramu mam chyba z 128 mb :) prosze o odpowiedzi
Wtedy myślałem ze padne :lol:
Niezłe :lol: :hahaha:.
A to
też nie najgorsze :D.
Rozwaliło mnie to :lol: :lol:
Ale śmieszna wypowiedź
Z Forum DP
Dobry jest, tylko czy aby długo pociągnie…(on albo jego komputer)?
PS. A może to tylko niegroźny troll…?
Cedar, marna prowokacja.
No pewnie, że troll z prowokacją
Tu dalszy ciąg jego wypocin:
- mamy rozumieć, że za wymianę baterii i podklejenie nóżki zapłacił 320?
Reszta też jest dobra ale nie ma sensu tego dublować - zainteresowani sami (w śmietniku) znajdą.
Z pewnego forum, którego linka nie dam, bo nie chcę go reklamować. Wiadomość chyba z 2008 roku, z tego co pamiętam: