Wątek o spalonym zasilaczu i porada jednego usera tego forum:
“Na pewno coś poszło. Ja na twoim miejscu wymienił bym starą pastę termo-przewodzącą na nową..”
I drugi:
Określenie, które zawsze mnie rozbawia do łez: "
Trzeba najpierw zrobić formata? Czy co? Jak mam to dokładnie zrobić ( formata )?"
Kurcze, może by w końcu, któryś wyjaśnił co to znaczy “formata”?
Koleś odkopał temat z czasów premiery SP3 dla XP i zgodnie z zamieszczoną tam radą zmienił język systemu w rejestrze na angielski (wtedy SP3 był tylko w wersji anglojęzycznej). I zdziwił się, że instalka mu wywala, że język systemu jest nieprawidłowy.
mati75 , no co chcesz? MJ (w oryginale) nie jest/nie był Polakiem i nie od dziś wiadomo, że “polska język, trudna język” (czy jakoś tak)
Ten musi być, jak się tutaj zarejestrował.
MJ1996, pewnie nowe konto informatyka1996, jakiś czas temu ‘gwiazda’’ w hardware-sterowniki.
dysk-twardy-kompa-laptopa-t309161.html
infoR_96 też podobnie pisze
http://www.dobreprogramy.pl/O-Windows,Blog,17255.html
Ciekawe czy IP też mają wspólne?
Trzeba się kolegów modków i adminów pytać
– Dodane 23.03.2010 (Wt) 11:29:27 –
@UP: Ogólnie rzecz biorąc ten wątek był… dziwny
Jeśli chodzi o użytkownika Infor_96 to najlepszym tematem wg mnie było rasowanie lapka …
Desperat z forum DP:
Hahahahahahaha amator taniego picia
Dobre, dobre
Może pomożemy mu szukać? Cytat oczywiście z forum DP:
lol wut, leże
miszcz!
http://www.forumweb.pl/viewtopic.php?p=323948#323948
Sam też coś śmiesznego mam mojego autorstwa
– Dodane 06.04.2010 (Wt) 21:40 –
no i całe to forum jest zabawne
Uważasz to za zabawne? Ja uważam, że to jest idio…
Czytałem to co podałem i to wymiata nad wszystko co dotychczas czytałem Temat o niezauważanej dziewczynie przez jej ukochanego chłopca
Gorzej, ta strona doprowadza do implozji mózgu
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Nie będę zniżał do poziomu tych dzieci NEO ( określenie to już jest dla nich komplementem) aby przeczytać jedno - dwa słowa.
W sumie, fakt, są to upośledzone osoby, ale czy ja wiem, czy to jest zniżanie się do ich poziomu, że to czytam… trochę przynudzają dokładnie te same historie:
nie mam chłopaka! ratujcie! kto chętny pisać posta
albo
jak mnie zgwałcili gdy wracałam ze szkoły do domu, a potem mnie zgwałcili gdy szłam do koleżanki, a potem w tramwaju - przy wszystkich.
– Dodane 06.04.2010 (Wt) 21:54 –
A to muszą być forumowe śmieszne? Bo to jest genialne ^^