[ SPORT ] Polska w MŚ

Dokładnie !!

P.S. Widze, że nie tylko ja życze POLSCE dobrze :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

UPDATE 08.09.2004

Dziś gramy z Anglią. Wszystkich zapraszam przed telewizor.

I ściskajcie kciuki :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Polska vs Anglia 1:2

Po prostu brak słów. Wole tego nie komentować.

Che to zdławić w sobie, w milczeniu.

A czego się spodziewałeś ??

Szkoda, że przegraliśmy, ale trzeba być realistą :roll:

A jak ktoś był na stadionie :?: :stuck_out_tongue:

prawdopodobnie kożystniejszego wyniku i moim zdaniem mógł taki być 1:1 to mogli przetrzymać, musicie przyznać że Żurawski się wykazał :smiley: czego nie można powiedzieć o Mili i Głowackim, który naprawde stracił dla POLSKI bardzo cenny punkt. Nie ma co ukrywać, że Polacy srzelili o jedną bramkę za dużo :stuck_out_tongue: [pozdro Arek :P] ale nie jest tak źle bo spodziewałem się gorszego wyniku ale trzeba patrzeć przyszłościowo i wygrywać kolejne mecze :smiley:

PS

a co do wszystkich wyżej poszczących pesymisów: BYŚCIE SIĘ WSTYDZILI… !!

To i tak zapraszam przed telewizor :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

To miał szczęście. :smiley:

Raczej miał pecha. Bo ja nie chciałbym tego widzieć “na żywo”. Chyba bym wtedy wpadł na boisko i było by słychać na trybunach Go00000000L :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Gdybyś miał możliwość to byś chciał. No chyba że jesteś marny kibic. :smiley:

Trzeba się cieszyć z wyniku ;).

Nie z tego oczywiście, że przegraliśmy, ale z tego, że było tylko 1:2.

Zresztą zauważcie, że Anglicy strzelili nam tylko jedną bramkę, tak że nie można mówić, że z nami wygrali, tylko że my z nimi przegraliśmy. :wink:

Ja widziałem dwie :stuck_out_tongue: Ale może się przewidziałem :wink:

.

Drugą strzelił Głowacki :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ( a on chyba był w naszej kadrze ? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ).

Chyab był, przynajmniej polskie nazwisko nosi :stuck_out_tongue:

Aha, wydawało mi się, że ostatni piłki dotknął jakiś Anglik :lol:

Nie, nie - to był Głowacki. Wszystko ładnie widziałem, a zresztą wszędzie tak piszą :wink:

No to zwracam honor, widocznie pod złym kątem spoglądałem w TV :stuck_out_tongue:

Ja w sprawie Głowackiego… 8)

Oficjalny serwis PZPN -u!

Step by step - cały meczyk do wglądu! :lol:

http://www.pzpn.pl/podstrony/kadra/

Ja też tak widziałem w TV, ale nie ma się czym przejmować każdemu może się zdarzyć.

No to sprawę Głowackiego mamy z głowy :wink:

Takie uwagi to na PW.

Obiektywna prawda

Cały zaś post jako OT --------:> kosmos

Austria - Polska 1:3

POLSKA !!