Jak w temacie.
To nie tak że już odpuścili i dają za wygraną.
Po prostu co jakiś czas niektóre portale będą zawieszać strony / media / radia by dać o sobie znać i cały czas walczyć. Na stałe się nie wyłączą bo trzeba zarabiać i opłacać pracowników.
Takie TVP ma to w dupie bo nawet w pandemii Państwo je finansuje… podobnie jak Ryzyka
Telewizora nie oglądam od lat. Jak na DP nie wejdę kilka dni, to tez nic mi się nie stanie. Politykę i partię wam w głębokim D… ogólnie. sam jestem ciekawy. Jak to się skończy.
Ja też, ale to nie zmienia faktu że jak media niepubliczne się zamkną to i gazetki nie poczytasz, radia nie posłuchasz a i większości portali nie przeglądniesz. No chyba że polubisz się z polską propagandą TVPis
gazet nie czytam, radia nie słucham, a portale sam wybieram.
Oni są dla mnie a nie ja dla nich. kropka
W takim razie problem Cię nie dotyczy. Ale wielu osób już tak.
Wczoraj włączyłem TV, żeby coś obejrzeć i lipa. Ale, żadnego wytłumaczenia o co chodzi, żadnej informacji, kompletnie niczego, jakby mieli za przeproszeniem “wyjeb@ne” na swoich widzów. Tak to wygląda z mojej perspektywy. Dopiero wchodząc do internetu, cokolwiek się dowiedziałem.
Wszystko zaczyna się od fikołków z daninami solidarnościowymi. Jak to NIE DASZ PANIE na zdrowie, kulturę?
Pluralizm medialny to bezpiecznik wytykający machlojki władzy.
Oglądaj, czytaj i słuchaj czego chcesz. Twój wybór. Korzystaj z szerokiej palety opcji, póki jeszcze JEST z czego wybierać.
Populizm i zamordyzm to zaraza współczesności.
Jest jeszcze coś takiego jak mózg. Nie będę polemizował, bo mi się nie chce.
Jak nie masz nic więcej do powiedzenia to odpalasz ad personam
z combo nie chce mi się
bo przecież zawsze się trochę namiesza na forum.
Nie wiem po co drążysz? Miało nie być kłótni na forum.
Wrzucasz zaczepny wątek na forum prywatnej firmy, dostajesz jasne odniesienie do tego jak to stało się u sąsiada Polski, a na końcu zwijasz kabel od klawiatury bo przecież nie ma o czym dyskutować. Tak to wygląda.
Nie zwijam kabla. Doczytaj skąd ta firma jest . A jestem tutaj boo nie wiem lubię.sentyment . z 15-20 lat albo lepiej.
Na końcu tej drogi będzie jeden portal do wyboru. Narodowo-katolicki.
ciekawe co wybierzesz, jak ich nie będzie i zostanie “jedynie słuszna tv”
O!
i zgodne myślenie