Hm… u mnie działa normalnie.
Przeczyść ciasteczka - być może tu leży przyczyna.
Hm… u mnie działa normalnie.
Przeczyść ciasteczka - być może tu leży przyczyna.
Jak świątecznie
Zrobiłem świąteczne porządki : CCleanerem, Wise Registry Cleanerem, jv16 Power Tools, Odkurzaczem i myszką.
Nie powinno być żadnej okruszki po ciasteczkach.
A może trochę przesadziłem z czystością ?
mam pomysł
zróbcie na następny rok taki zimowy jak jest tylko żeby gościu (logo dobreprogramy?) miał czapkę zimową i rękawiczki
no ja już nowego stylu będę używał bo jest the BEST
Spoko styl całkiem nie zły
dobry ten wygląd.
hyhyh nowy styl na EURO fajny ale ja tam kibicem nie jestem i zostaje przy stylu Visty
Śliczny styl, nawet ten „koleś” wygląda lepiej z piłką niż z płytą
buah! Świetny ten Layout
ale żeby niebieski taki był
Mi tak samo się bardzo podoba ten Layout
Piwollo ma racje. Ten “koleś” lepiej wygląda z piłką niż z płytą. I te flagi na policzkach… świetne
Mi się również bardzo podoba, nic dodać nic ująć =D>
Po prostu super
Tak szczerze mówiąc nie wiem czym wy się tak podniecacie …
Ja tego nawet nie zauważyłem, dopiero teraz po przeczytaniu tych komentarzy.
Osobiscie mam inny ustawiony, a ten wcale nie jest fajny.
Po to można sobie zmienić styl, bo to rzecz gustu co się podoba komu. Nie każemy Ci trzymać stylu Euro. Możesz nadal go sobie zmienić na twój ulubiony.
Dobreprogramy.pl zawsze na czasie
no no niezły ten nowy wygląd i taki już będę miał (bynajmniej na czas Euro 08)
offtop ale i tak myślę sceptycznie o Polsce w ćwierćfinałach euro
Zrobiło się trochę zimno
A defaultowy styl z plażą nijak się do tego ma
Więc możnaby zmienić domyślny styl na zielony.
a ja dzisiaj zauważyłem pewną rzecz, a mianowicie chodzi o menu wyboru stylów… przyjrzyjcie się jemu z przeglądarek opartych o webkit’a i przyjrzyjcie się jemu z innych przeglądarek… a ja dziś chciałem tego czegoś użyć ;( ale rzadko która przeglądarka to obsługuje ;( chodzi o kolorek paska zaznaczającego opcję oraz obszar koloru tła -w lisicy,operze itd jest oddzielny przycisk ze strzałką ;C a w konquerorku już jest ładnie…
wg mnie jak jest styl vista to i czemu nie linuxowy chociaż jest jeden problem bo na dobrych programach nie ma programów o linuxie więc DP jest mało związane z tym stylem (chyba że czegoś nie wiem)
patrx95 , a co to niby Twoim zdaniem styl linuxowy?!