Style vortalu dobreprogramy - komentarze

Airborn , w.g mnie styl vista ‘podobny do visty’- styl linux ‘podobny do linuxa’ :lol:

xulu , a jak Twoim zdaniem wygląda ‘podobny do linux’, jakiś konstruktywny komentarz poproszę…

Tu masz linuxowy styl :wink:

:arrow: http://www.kurshtml.boo.pl/skin/

ja tam zadnego samolotu nigdzie nie widze :stuck_out_tongue:

Samolot znajduje się w letnim stylu :).

http://dobreprogramy.pl/lato/top_full2.jpg

Airborn , no sporo by można napisać :wink:

tak na szybko zamiast “chopka” pingwin zjadający płytę z vistą :smiley:

tło typowo linuxowe itp…itd… i jeszcze raz :wink:

ps.

a jak twoim zdaniem cos jest podobnego do Visty ? (bez konstruktywności)

vista ma pewien domyślny styl, kolorystykę, kompozycję

w przypadku linuxa, przy mnogości dystrybucji i ilości środowisk graficznych nie ma czegoś takiego jak ‘typowy’ kolor, ‘typowe’ tło itd. itp.

można również skorzystać z propozycji, co linuksiarze lubią :wink:

…w końcowym rozrachunku wyszło, że nie wiesz, jak by ma taki styl wyglądać (jedynie pingwin zamiast ludka, który jest swoją drogą logo Vortalu), a wykłócasz się.

dokładnie to nie myślałem nad tym jak miałby wyglądać styl ‘linuxowy’ ale co do posta xulu czyli z tym że powinien być taki pingwin zjadający płytę visty :smiley: to ok ale nie zamiast loga vortalu tylko żeby ten pingwin był gdzieś obok

narazie to mi tylko wpada jeden pomysł polującego pingwina na motylka z windowsowego MSN (tutaj przykład)

Ja dziś zauważyłem problem z stylami nie mogę go zmienić, testowałem pod IE jak i pod Fx i nie da radę, nawet na wirtalnej maszynie nie da radę pod iceweasel nie chodzi, czyli na pewno nie jest to winna z mojej strony.

Potwierdzam, nie da się zmienić :slight_smile:

Proszę osoby odpowiedzialne o przywrócenie możliwości zmiany stylu vortalu, gdyż zielony nijak nie pasuje do mojego stylu windowsa :smiley:

Wyczyśćcie wszyscy pliki tymczasowe (m.in. cookie) i powinno działać. W tym -> viewtopic.php?f=4&t=322864 <- temacie zostało wszystko wyjaśnione.

enter6 na 100% to nie była winna cookie bo u mnie na ie, Fx, Iceweasel i Opera Mini nie działo, i dużo innych osób ten problem zgłaszało, ale teraz jest już okej.

dragonn , to ja wiem.

Informacja jest (była) dla osób, które pomimo tego, że błąd został naprawiony, nadal nie mogły zmieniać kolorystyki.

A może już czas żeby jak co roku redakcja ustawiła domyślny styl vortalu na “letni”? :slight_smile:

Raczej styl z padającym deszczem bo lato to coś nie za bardzo jest :slight_smile:

Ja bym wolał styl nawet sraczkowaty, ale na nowej wersji wortalu :wink:

a mi sie nie widzi nic ciekawego w tym letnim stylu jest:D