Airborn , w.g mnie styl vista ‘podobny do visty’- styl linux ‘podobny do linuxa’ :lol:
xulu , a jak Twoim zdaniem wygląda ‘podobny do linux’, jakiś konstruktywny komentarz poproszę…
ja tam zadnego samolotu nigdzie nie widze
Airborn , no sporo by można napisać
tak na szybko zamiast “chopka” pingwin zjadający płytę z vistą
tło typowo linuxowe itp…itd… i jeszcze raz
ps.
a jak twoim zdaniem cos jest podobnego do Visty ? (bez konstruktywności)
vista ma pewien domyślny styl, kolorystykę, kompozycję
w przypadku linuxa, przy mnogości dystrybucji i ilości środowisk graficznych nie ma czegoś takiego jak ‘typowy’ kolor, ‘typowe’ tło itd. itp.
można również skorzystać z propozycji, co linuksiarze lubią
…w końcowym rozrachunku wyszło, że nie wiesz, jak by ma taki styl wyglądać (jedynie pingwin zamiast ludka, który jest swoją drogą logo Vortalu), a wykłócasz się.
dokładnie to nie myślałem nad tym jak miałby wyglądać styl ‘linuxowy’ ale co do posta xulu czyli z tym że powinien być taki pingwin zjadający płytę visty to ok ale nie zamiast loga vortalu tylko żeby ten pingwin był gdzieś obok
narazie to mi tylko wpada jeden pomysł polującego pingwina na motylka z windowsowego MSN (tutaj przykład)
Ja dziś zauważyłem problem z stylami nie mogę go zmienić, testowałem pod IE jak i pod Fx i nie da radę, nawet na wirtalnej maszynie nie da radę pod iceweasel nie chodzi, czyli na pewno nie jest to winna z mojej strony.
Potwierdzam, nie da się zmienić
Proszę osoby odpowiedzialne o przywrócenie możliwości zmiany stylu vortalu, gdyż zielony nijak nie pasuje do mojego stylu windowsa
Wyczyśćcie wszyscy pliki tymczasowe (m.in. cookie) i powinno działać. W tym -> viewtopic.php?f=4&t=322864 <- temacie zostało wszystko wyjaśnione.
enter6 na 100% to nie była winna cookie bo u mnie na ie, Fx, Iceweasel i Opera Mini nie działo, i dużo innych osób ten problem zgłaszało, ale teraz jest już okej.
dragonn , to ja wiem.
Informacja jest (była) dla osób, które pomimo tego, że błąd został naprawiony, nadal nie mogły zmieniać kolorystyki.
A może już czas żeby jak co roku redakcja ustawiła domyślny styl vortalu na “letni”?
Raczej styl z padającym deszczem bo lato to coś nie za bardzo jest
Ja bym wolał styl nawet sraczkowaty, ale na nowej wersji wortalu
a mi sie nie widzi nic ciekawego w tym letnim stylu jest:D