Dlaczego?
Mi te Gry zupełnie nie pasują do forum…l. Lepiej by utworzyć dział o nazwie “Bezpieczeństwo” , o czym pisałem już w innym temacie. Pasowałoby to do tego forum i byłby to b. sensowny dział.
Dlaczego?
Mi te Gry zupełnie nie pasują do forum…l. Lepiej by utworzyć dział o nazwie “Bezpieczeństwo” , o czym pisałem już w innym temacie. Pasowałoby to do tego forum i byłby to b. sensowny dział.
:? :? :roll: W tym problem ze moja wypowiedź nie miała charakteru satyrycznego
Jednym nie będzie pasować to, innym tamto i tak w kółko.
Ciągle tylko narzekacie, to Wam się nie podoba, tamto się nie podoba.
Jest narazie, jest jak jest. O ewentualnej, dalszej rozbudowie Forum o nowe działy, pomyśli się w dalszej przyszłości.
Nie musi być to dalsza przyszłość…
Nieprawda, mówimy o tym, co nam leży na sercu, co o wsyztkim sądzimy.
A nie słyszałeś wielu opinii, że niektóre rzeczy podobają się?
Gry… O grach mozna w Na Luzie… Nie ten profil forum. A Bezpieczenstwo to super pomysł, skoro takie kategorie doszły.
To może jeszcze: Kulinaria, Militaria i Wystrój Wnętrz? 8)
Rozumiesz w ogóle o co mi chodzi? Rozróżniasz kategorie? Czy zwykle się nabijasz? :roll:
Nabijam się - musze się szczerze przyznać.
Ale cóż mi pozostaje w dyskusji z Tobą
Tutaj odrobine przesadziłeś Sebastianie - Musze szczerze przyznać :roll:
Jestem śmieszny? W jakim sensie? Wytłumaczysz mi? Bo nie wiem? Ktoś wie? Umie mi sensownie odpowiedzieć? :roll:
:shock:
Nie bardziej niż Ty, z “porażką administracji”
Nie ma to jak odrobina humoru po ciężkim dniu :lol:
Lepiej odpowiedz sensownie na zadawane pytania.
Ja nie obraziłem nikogo swoją wypowiedzią :?
Porażka,niepowodzenie,błąd - Jeden …
Mimo wszystko cieszę się,że wybraliście taką formę dyskusji(bez niepotrzebnej agresji)tylko podejrzewam,że będzie to najdłuższy topic na forum,ale fajnie się bawię czytając Wasze wypowiedzi.Nie będę stawał po żadnej stronie bo czuję,że jestem za młody stażem,żeby zabierać w tym temacie głos!
Trochę rozluźnienia nie zaszkodzi.
Bardzo dobrze powiedziane Kerimus
Kerimus , trafiłes w sedno. W miarę czytania kolejnych postów moja gęba robi się coraz bardziej :lol:
W końcu po to zacytowałem w podpisie tą złotą myśl pana Pietro Nenni!
I cieszę się bardzo,że każdy może wygadać się do woli co mu na wątrobie leży a nikt w tym czasie nie wymachuje kłódką
To poczekaj na Asteriska :twisted:
Sprzątaczki sprzątają nocami…
Kilka słów ustosunkowania się do b. długiego postu Magika!
Nie narazisz się nikomu tym, co napisałeś - bo masz prawo do wyrażania swojej opinii - tak, jak to prawo mają wszyscy inni, którzy tu napisali, albo jeszcze napiszą!
Założyłam ten topic, w parę minut po ujrzeniu nowego kształtu forum. Napisałam w nim o swoich wątpliwościach dotyczących jednego działu. Jednocześnie na SB - Lisek powiadomił nas o nowym Forum stwierdzając, iż czeka na sugestie… Czyli mój topic - chcąc nie chcąc stał się jedną z sugestii… Z biegiem czasu topic ten ewoluował i dochodziły posty o znaczeniu emocjonalnym, aczkolwiek podparte pewnymi spostrzeżeniami.
Emocje te były udziałem zarówno userów, jak i moderatorów!
I to bardzo dobrze! Nie ma emocji złych, lub dobrych… Emocje są sposobem wyrażania tego, co czujemy. Powiem więcej - dawanie upustu swoim emocjom - czyli mówienie wprost o co nam chodzi - pozwala w nadzwyczajny sposób oczyścić atmosferę.
Nie ma nic gorszego, niż odkładanie tego w sobie, na tzw. “potem” - odkłada to się bowiem z szybkością ponadźwiękową.
Skąd ten sprzeciw wobec zmian, tak w ogóle…?
Ano stąd, że człowiek jest z reguły istotą zachowawczą i bardzo dobrze czuje się na “starych śmieciach”.
Można to przyrównać do sytuacji, gdy wracamy do domu i zastajemy kompletnie przemeblowane mieszkanie… :o Niby wspólny domek, ale nikt nam nawet nie powiedział, że się dokupi nowe mebelki…
Oczywiście przykład przejaskrawiony, ale takie są przykłady: mają kłuć po oczach!
Napisałam w innym topiku, że sztuką jest umiejętnie sie sprzeczać. Czyli mówić o sprawie, natomiast nie poniżać adwersarzy. Jakkolwiek dopuszczalna jest zawsze pewna żartobliwa ironia, od zawsze zresztą poczucie humoru łagodzi niesnaski!
Nie chcę, by dalszy kształt tego Forum rozpatrywać w kategoriach porażki, czy też zwycięstwa którejkolwiek z opcji!
To Forum jest naszą wspólną sprawą, a najważniejszą sprawą jest wytworzenie dobrego klimatu. Jeżeli klimat jest dobry, to rzucenie kilku gorzkich pigułek żalów, czy pretensji - w niczym nie zaszkodzi ani Forum, ani poszczególnym osobom!
Głównie chodzi tu o stałą ekipę naszych forumowiczów! 8) Moderatorów też…
Niektórzy tu wpadają na pare postów, by rozwiązać problem i idą dalej swoją drogą. Natomiast jest “ekipa”, która wiernie codziennie otwiera ten Vortal, ekipa prawie o rodzinnym charakterze.
Nie chcę, żeby się kurczyła - dlatego też ze smutkiem odkryłam słowa Savioli na SB, który stwierdził iż będzie tu raczej rzadszym gościem, z wiadomych wszystkim względów…
Nie będę przywoływać osób, które odsunęły się od Vortalu wcześniej…
Być może uda sie przekonać Saviolę, że jest na tym Forum potrzebny!
Tak, jak potrzebni są wszyscy, którzy się z tym Forum związali…
Akurat prawda
A ja Ci odblokowałem Twój temat - wynika stąd,
że “dziękuję” było chwytem reklamowym - i tyle.
No co Ty
Któryś raz z rzędu przegiąłeś :twisted: :twisted: