I kolejny roczek minął.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … urodzinowy!
Wszystkiego najlepszego :piwo: :bukiet:
I kolejny roczek minął.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … urodzinowy!
Wszystkiego najlepszego :piwo: :bukiet:
Również dołączam się do życzeń.
Wszystkiego naj …
A tam wszyscy będą pisać 100 lat to ja napisze 200 lat :drinking: =D> i niech Nam Vortal rośnie jeszcze bardziej
Dobra robota Panowie
Oczywiście odpowiedzi na pytania konkursowe już wysłane
No to pod te 6 urodziny
Teraz tylko żeby sie w konkursie poszczęściło
Sto lat!! Albo z 359 xD. Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich osób tworzących ten wspaniały vortal , należą się wielkie brawa za ten trud włożony w jego działalnośc =D>
Sto lat i jeszcze więcej
Brawo, brawo, brawo. I oby tak dalej. Życzeń już złożyłem w komentarzu :).
EDIT:
Za duży wybór nagórd :).
Chyba lepiej życzyć wortalowi… nowych łącz i serwerów.
A tak psioczyli na reklamy, cóż z reklam skoro takie konkursy są
Cóż, wszystkiego najlepszego!
Happy birthday to you!
Happy birthday to you!
Happy birdthay to dobreprogramy!
Happy birthday to you!
(przepraszam za złą ilosć świeczek)
Wszystkiego Najlepszego
Oby takich chwil było jak najwięcej
Tort urodzinowy dla wszystkich członków załogi Dobrychprogramów…i wielkie,wielkie brawa…przez te kilka lat dokonaliście czegoś fenomenalnego…w Wasze ręce…
100 lat!!
100 lat kochani! Wszystkiego najlepszego
super konkursik i sto lata
Mam pytanie. Jeśli chcę zgłosić kogoś kto nie ma poczty, mogę na swoją zgłosić? W tym że wtedy będą zgłoszone dwie osoby na jeden adres e-mail #-o .
Mam pytanie odnośnie konkursu (Paragraf 16 regulaminu)
Tam jest napisane:
“W przypadku gdy ilość zgłoszeń konkursowych z wprowadzonym do formularza identycznym adresem zamieszkania w sposób rażący wskazuje na nadużycie tj. nie da się uzasadnić jej ilością osób pod tym adresem zameldowanych”
Więc czy mogę wysłać zgłoszenie na siebie i np. na tatę, nie łamiąc regulaminu? Ja i tata jesteśmy zameldowani pod tym samym adresem, więc da się to uzasadnić.
Proszę o odpowiedz. Mironek
Taka osoba powinna sama dokonać zgłoszenia. Może założyć sobie skrzynkę w 3 min np. na o2.pl
Tu chodzi tylko o wyeliminowanie prób oszustwa. W ubiegłym roku mieliśmy 2 czy 3 osoby, które dokonały po kilkaset zgłoszeń na jeden adres. Jak najbardziej jednak zarówno Ty jak i Twój tata możecie wziąć udział w konkursie.