:o :o :o
I tyle, co tych świeczek, też będziemy świętować.
Również dołączam się do życzeń, wszystkiego Dobrego
Vanshei , bardzo wymowny i pełen treści dostarczający mnóstwo informacji post .
Wszystkiego najlepszego i sukcesów jeszcze większych niż do tej pory .
U mnie jest parę osób ale nie będę ryzykował unieważnieniem głosów ponieważ bardzo chce dostać pendriva
Ale znając moje szczęście ( nigdy w życiu nic nie wygrałem ) to nici
Kiedyś musi być ten pierwszy raz :). Liczę na głośniki :).
Ja już kiedyś coś wygrałem, ale w sumie to nie :P. Historia jest długa. Była to telewizja, konkurs na żywo, wylosowali mnie, zadzwonili, odpowiedziałem - wygrałem sprzęt komputerowy o wartości 5 tys. zł. Dostałem SMSa z prośbą o dane, wysłane, czekam…
Przyszła paczka, mała jakąś. Otwieram… klawiatura (i to nie żadne cudo) + 3 gry w cenie 1 z poprzedniego roku.
I tak się cieszyłem, ale to perfidne oszustwo. Kontaktu w późniejszym czasie zero.
…
Sto lat i wszystkiego najlepszego.
I oby nam dalej tak fajnie było jak do tej pory (a może jeszcze fajniej )
Pioter233 , o co Ci chodzi?
Życzenia na 1 stronie tematu złożyłem a jeśli idzie o ten drugi “post” to mnie bardzo zdziwiło że można być tak pazernym na nagrodę żeby aż tyle zgłoszeń wysłać
Wszystkiego najlepszego!
Może chociaż w konkursie trafi się pamiątkowa koszulka.
Moc nagród powala
Wszystkiego naj naj 6 lat to naprawdę sporo
Żeby było po “informatycznemu” : 1024 lata istnienia, tak wspaniałej i owocnej pracy oraz by każdy dzień spędzony przy pisaniu newsów, recenzji i innych artykułów był jak najprzyjemniejszy :).
W konkursie po cichu liczę na pendrive
100 lat. Trzeba brać udział.
A tak z ciekawości zapytam
Czy po zakończeniu konkursu Administracja poda jakieś statystyki, ile osób wzięło udział w konkursie, ile poprawnych odpowiedzi padło, itp?
@UP tylko bot nie trafiłby z odpowiedziami :PP. Ale statystyki mogliby podać
Stooo lat!
Ciekawe ile będzie błędnych…
Nigdy nie miałem szczęścia do konkursów ;/ Może tym razem się uda? Kto wie? Nie wiem na co liczyć…
Poda
Mam pytanie, co jeśli mieszkam za granicą?
Mogę podać angielski adres zamiesznia/telefon?
Czy po wypelnieniu formularza dostaje sie potwierdzenie na maila? Ja nic nie dostalem i tak sie zastanawiam czy to u mnie cos nie tak czy po prostu tak ma byc?
Piwollo
Czyli nie trzeba przesyłać żadnej zgody? Bywało w innych konkursach…
Jak wygram kompa to polubię Vobis
A jak MS Office 2007 (nagroda wskazana przeze mnie), to może nawet polubię Microsoft
Co prawda jak tak patrzę na nagrodę główną to wydaje mi się, że monitor będzie za duży, a czapka za mała, no ale darowanemu koniowi…
Wasze zdrowie
Ja także nic nie dostałem, więc to może oznaczać, że żadne potwierdzenie nie było wysyłane. Może po zakończeniu konkursu (m.in. jak coś wygram) ?
wszedzie na okolo strasza kryzysem, a tu taki wysyp nagrod :o Najlepszego i do nastepnych urodzin