Wiedźmina też brak, 3 tygodnie minęło, mam nadzieje, że na dniach przyjdzie
ja też nie mam głośników ale nie narzekam i rozumiem że trudno jest rozesłać wszystkim nagrody o wartości 110k zł
Do mnie też głośniki jeszcze nie doszły. Poczekamy przecież nie umrę jak przyjadą kilka dni później
Czyli spoko myślałem że tylko mnie nie przyszło a okazuje się, że jest nas więcej ;] pozostaje czekać pozdroo
Ja chce moje głośniki oj się już nie mogę doczekać… codziennie sprawdzam skrzynkę w poszukiwaniu awizo ;D
He he he ciekawe kto nie sprawdza Za każdym razem sprawdzam nawet kilak razy xD Jakaś mania mnie dopadła. Myśl że ktoś z poczty wolał moją nagrodę dla siebie xD Ale nic, poczekam jeszcze tydzień i zacznę interwencję :twisted:
Witam wszystkich
Wlasnie dotarla do mnie moja nagroda, myszka MS. Przekozak sprawa Udalo mi sie wygrac cos po raz pierwszy w zyciu, doswiadczenie ciekawe
Dzieki calemu DP za tyle czasu z Nami =D> =D> =D>
A wiedźmin już do kogoś doszedł ?
Czy Poczta Polska ma takie opóźnienia?
Nagrody nadal brak :evil:
Ma i to duże wczoraj do mnie list przyszedł wysłany 23.12.2008!
Dziwne. Do mnie przesyłka z Gliwic szła 2 dni.
pocztowcy muszą się najpierw pobawić Waszymi głośnikami i klawiaturami :x :lol:
Nawet nie żartuj [-X
Mam nadzieje, że to nie pic na wodę fotomontaż i dostaniemy nagrody
Koszulki wysyła Redakcja a pozostałe nagrody podobno producenci więc bez obaw jak coś ma przyjść to przyjdzie
Ludzie cierpliwości trochę, nasza kochana poczta jeszcze się otrząsnęła z marazmu świątecznego. Przesyłka listem zwykłym z Łodzi na podkarpacie (z pinem do karty płatniczej) wysłana 15 stycznia dotarła do mnie dopiero dzisiaj.
Pogratulować pocztowcy sprawnego działania
Za komuny zwykły list z jednego końca Polski na drugi szedł 2 góra 3 dni, a teraz w dobie komputerów i szybkiego transportu …
:x :x :x
W Toruniu głośniczki już są
Pani z centrali Vobisu zadzwoniła i się spytała czy mogę odebrać osobiście i odebrałem ;D
Superfajowy sprzęcio ;D
Dzięki DP
Hehe miałem to samo tylko, ze jestem z Gdańska Pojechałem i już głośniczki w pokoju Porządny sprzęcik