Szóste urodziny vortalu... i konkurs!

Wiedźmina też brak, 3 tygodnie minęło, mam nadzieje, że na dniach przyjdzie :frowning:

ja też nie mam głośników ale nie narzekam i rozumiem że trudno jest rozesłać wszystkim nagrody o wartości 110k zł

Do mnie też głośniki jeszcze nie doszły. Poczekamy :slight_smile: przecież nie umrę jak przyjadą kilka dni później :stuck_out_tongue:

Czyli spoko :wink: myślałem że tylko mnie nie przyszło a okazuje się, że jest nas więcej ;] pozostaje czekać :smiley: pozdroo

Ja chce moje głośniki :stuck_out_tongue_winking_eye: oj się już nie mogę doczekać… codziennie sprawdzam skrzynkę w poszukiwaniu awizo ;D

He he he ciekawe kto nie sprawdza :wink: Za każdym razem sprawdzam nawet kilak razy xD Jakaś mania mnie dopadła. Myśl że ktoś z poczty wolał moją nagrodę dla siebie xD Ale nic, poczekam jeszcze tydzień i zacznę interwencję :twisted:

Witam wszystkich :slight_smile:

Wlasnie dotarla do mnie moja nagroda, myszka MS. Przekozak sprawa :smiley: Udalo mi sie wygrac cos po raz pierwszy w zyciu, doswiadczenie ciekawe :wink:

Dzieki calemu DP za tyle czasu z Nami =D> =D> =D>

A wiedźmin już do kogoś doszedł ? :frowning:

Czy Poczta Polska ma takie opóźnienia?

Nagrody nadal brak :evil:

Ma i to duże wczoraj do mnie list przyszedł wysłany 23.12.2008!

Dziwne. Do mnie przesyłka z Gliwic szła 2 dni.

pocztowcy muszą się najpierw pobawić Waszymi głośnikami i klawiaturami :x :lol:

Nawet nie żartuj [-X

Mam nadzieje, że to nie pic na wodę fotomontaż i dostaniemy nagrody :frowning:

Koszulki wysyła Redakcja a pozostałe nagrody podobno producenci więc bez obaw jak coś ma przyjść to przyjdzie :wink:

Ludzie cierpliwości trochę, nasza kochana poczta jeszcze się otrząsnęła z marazmu świątecznego. Przesyłka listem zwykłym z Łodzi na podkarpacie (z pinem do karty płatniczej) wysłana 15 stycznia dotarła do mnie dopiero dzisiaj.

Pogratulować pocztowcy sprawnego działania !!

Za komuny zwykły list z jednego końca Polski na drugi szedł 2 góra 3 dni, a teraz w dobie komputerów i szybkiego transportu …

:x :x :x

W Toruniu głośniczki już są :wink:

Pani z centrali Vobisu zadzwoniła i się spytała czy mogę odebrać osobiście i odebrałem ;D

Superfajowy sprzęcio ;D

Dzięki DP :wink:

Hehe miałem to samo tylko, ze jestem z Gdańska :slight_smile: Pojechałem i już głośniczki w pokoju :smiley: Porządny sprzęcik :slight_smile: