Pangrys
(Pangrys)
23 Grudzień 2008 10:45
Specjalnie dla zwolenników wszelkiej maści teorii spiskowych
Specjalni agenci międzygalaktycznej agencji wytypowali listę czytelników DP , którzy nie mieli wygrać …
I niestety też się znalazłem na tej liście :lol: :lol:
To ich trzeba obarczać winą że ktoś nie wygrał :lol: :lol:
A dla całej Redakcji ślę życzenia Wesołych Świat, normalnych czytelników i spełnienia Wszystkich marzeń
Dziękujemy Wam za wszystko co robicie dla nas , prostych czytelników.
PS
Pomimo knowań pewnych agentów z międzygalaktycznej agencji.
Wiadomo z czyjego działali polecenia … :lol: :lol: :lol:
Monczkin
(Monczkin)
23 Grudzień 2008 10:48
W razie jakichkolwiek pytań czy problemów odnośnie zakończonego konkursu proszę pisać do adres redakcji . Moderatorzy nie mają z tym konkursem nic wspólnego ani nie zajmują się jego obsługą.
usSseR
(Malwyna)
23 Grudzień 2008 10:50
Nie koszulkę, gre.
@down przepraszam Monczkin
Dzięki Krogulec
Monczkin
(Monczkin)
23 Grudzień 2008 10:53
Możecie z łaski swojej nie cytować swoich postów w całości? Za chwilę nic w poscie nie będzie jak wielki cytat. Panowie miejcie umiar.
już sobie wyobrażam qbap’a rozlosowującego nagrody tak jak na zlocie haha
Uzi
(Uzi)
23 Grudzień 2008 20:31
Gratulacje dla zwycięzców oraz podziękowania dla organizatorów za wspaniały konkurs , oby takich więcej.
ZiZi_PL
(Lukaszwozniakzizi)
23 Grudzień 2008 23:49
No nic… Poszczęściło mi się i wygrałem “FootMana 2009”
Już w tylu konkursach brałem udział, tyle sms’ów powysyłałem, a tu proszę bardzo…
Patrzę: O konkur! Myślę sobie: Ehh… I tak nic nie wygram, ale co mi tam… Patrzę, krzyczę: Jeeeeeeeeeeest!
Udało się… Dziękuję bardzo za prezent pod choinkę, a ekipie vortalu życzę wszystkiego najlepszego!
patrx95
(patrx95)
29 Grudzień 2008 19:02
u was doszła nagroda? bo mi nie doleciało
michnt
(Michnt)
29 Grudzień 2008 21:20
patrx95 , eee przecież
Wysyłka nagród rozpocznie się w ciągu 21 dni od wyłonienia zwycięzców
dopiero minął tydzień. Dlatego nie masz się co martwić.
patrx95
(patrx95)
31 Grudzień 2008 14:14
aha bo już myślałem że konkurs skończył się trzy tygodni temu
matfeusz
(matfeusz)
5 Styczeń 2009 09:10
Mam pytanie… a dokładnie moja koleżanka, która brała udział w tym konkursie. Najpierw ona wzięła udział a później jej mąż ostatecznie okazało się, że koleżanka znalazła się na liście nagrodzonych jednak na stronie konkursu wyświetla jej się komunikat:
czyli jednak nie wygrała? w regulaminie pisze:
a to chyba nie jest rażące…
Krogulec
(Krogulec)
6 Styczeń 2009 00:14
matfeusz:
Mam pytanie… a dokładnie moja koleżanka, która brała udział w tym konkursie. Najpierw ona wzięła udział a później jej mąż ostatecznie okazało się, że koleżanka znalazła się na liście nagrodzonych jednak na stronie konkursu wyświetla jej się komunikat: czyli jednak nie wygrała? w regulaminie pisze: a to chyba nie jest rażące…
Z grona zwycięzców, wykluczony został jedynie Oskar Józef Karpierz z Sosnowca, który dwukrotnie wziął udział w konkursie. Nie kojarzę aby jeszcze ktoś był wykluczony…
fiesta
(fiesta)
9 Styczeń 2009 11:51
Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka od Symantec Poland. NIS 2009 śmiga na mojej starej blaszance aż miło. Jeszcze raz wielkie dzięki
ZiZi_PL
(Lukaszwozniakzizi)
10 Styczeń 2009 10:50
Czy dobreprogramy zaczęły już wysyłkę wygranych fantów na dobre? Jak na razie czekam i czekam i nic… Maila wysłałem i zero odpowiedzi… No nic poczekam jeszcze trochę.
fiesta
(fiesta)
10 Styczeń 2009 11:14
Tak jak zauważyłeś ja nie dostałem przesyłki od “Dobrych” czy Xenium tylko od Symantec Poland. Myślę że większość nagród (no może z wyjątkiem koszulek) będzie wysyłana przez sponsorów.
ktostam
(ktośtam)
10 Styczeń 2009 16:14
Też już nie mogę się doczekać mojego NIS 2009. Dzięki DP
Właśnie listonosz dostarczył mi nagrodę : NIS 2009
Pozdrawienia dla DobreProgramy.pl i wyjątkowo licznych sponsorów.
Jeszcze raz: dzięki za noworoczny prezent!
=D> =D> =D> :-({|= =D>
ktostam
(ktośtam)
12 Styczeń 2009 17:45
Wow! Właśnie siostra odebrała moje awizo [obecnie siedzę w NL] i okazało się, że to…
…
…
mój niecierpliwie oczekiwany NIS 2009 :o
Dzięki dla Ekipy Dobrychprogramów i Symanteca
Minęły już 3 tygodnie a Stalkera nadal brak :shock:
Czy nasza poczta rzeczywiście działa tak wolno, czy nagrody nie zostały jeszcze wysłane?
Pozdrawiam.
PS; nagroda nie dla mnie, tylko dla brata. Więc nie sugerować się moim adresem email