Szukam odtwarzacza MP5

To już lepiej tą kijka, bo to jest chociaż odtwarzacz ;].

A ta co znalazłem to muzyka nie leci?

Wątpię, żeby to cokolwiek odtworzyło we w miarę przyzwoitej jakości. Z resztą jakie ma to znaczenie jak i tak po kilku dniach się zepsuje :P. Poza tym ten odtwarzacz ma super polskie menu:

“wyjść wideo”

“format oszczędańia prądu” (jak się domyślam)

I pewnie jest jeszcze wiele więcej tego typu kwiatków.

Aha.

powiem krótko … totalna bzdura. Chociażby odtwarzacz, który poleciłem radzi sobie bez problemu z plikami avi.

Po tym komentarzu jestem pewien, że to jest prowokacja. Choć nie … jest jeszcze jedna możliwość. Założyciel tematu nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Tak, czy siak moje posty w tym topic-u to była strata czasu.

Tak masz rację to strata czasu. Jeżeli co najmniej 5 osób napisało, że nie warto kupować to rozumie, ale jak pisze to samo następne 10 osób to przesada. I tak nie nabijesz postów w tym dziale. A, nie rozumie słowa “prowokacja”, czy jest osoba która mi to wytłumaczy, a nie będzie pisała, że nie warto kupować? Ja chciałem się was zapytać tylko o zdanie na temat odtwarzaczy MP5. Proszę dowód że film w formacie avi działa bez zacinania:

ten film trochę przycina ale da sie obejrzeć.

Ciekawe, jak miło ogląda się filmy z trzaskami, ale to twoja sprawa. Kup sobie, potem płacz i żałuj. A do osób, które jeszcze mają chęć udzielać się w wątku, odpuśćcie sobie, widać autor na własnej skórze musi się przekonać.

Sam sobie zaprzeczasz kolego…

Dokładnie - kup sobie chińskie badziewie, z wszelakimi funkcjami, które po tygodniu stanie się bezużytecznym rupieciem, nie nadającym się do użycia. Twoje pieniądze, twoja sprawa - nie męcz nas potem pytaniami typu “jak naprawić slot słuchawek w moim odtwarzaczu”, albo “jak najtaniej wysłać paczkę do Chin”…

Dobra nie kupię niczego. Na własną rękę poszukam jakiegoś telefonu jak mówicie że odtwarzacze mp5 są do kitu.

Prosiłem byście coś fajnego znaleźliście tylko kijek mi pomógł z tym odtwarzaczem MP4.

Dodane mniej niż minutę temu

Zacina się bo serwis jest taki idealny. Ogółem film “idzie” płynnie.

Tylko, że za 170 złotych też dobrego telefonu nie kupisz. Z wyjątkiem chińskich, które Ci z góry odradzam.

A co do filmu to sorry, ale źle zinterpretowałem twoją wiadomość. Do końca jednak nie ma pewności, że ten film jest w formacie AVI - może to być MP4 podpisane jako AVI. To, że w ogóle taki film się w YouTube pojawił świadczy o tym, że to o czym pisałem wcześniej nie jest tak całkiem wyssane z palca…

No to jak mam ciebie przekonać że film jest w formacie *.avi i że “leci” płynnie? A co do waszych postów, postanowiłem je jeszcze raz przeczytać i wywnioskowałem że naprawdę się nie opłaca kupować tych odtwarzaczy MP5. Kubus94 film naprawdę leci płynnie, a do tej ceny to pisałem wcześniej że jest to 190 zł. Jakość może być średnia, nie musi to być ideał.