Gdybyś poświęcił 5 min na szukanie to byś znalazł.
W życiu nie słyszałem tej piosenki ani nic o niej nie wiedziałem a mimo to na podstawie tego filmiku znalezienie jej zajęło mi 5 min (z przerwą na siku)
Na przyszłość jak szukasz jakiejś piosenki wpisz jej tekst piosenki w google.
Witam czy pamięta ktoś w której cześci nfs była taka plasza w której wjeżdzało się do jakiegoś parku i na ziemi były porozrzucane takie różowe płatki, jeśli ktoś pamięta nich da znać z góry dziękuje
Witam. Szukam piosenki, której kawałek słychać podczas ładowania mapy Operacja Hastings w Battlefield Bad Company 2 Vietnam. Ten właśnie moment jest na tym filmiku:
Szukam nagrania, jakieś klubowe / dyskotekowe. W refrenie bodajże jest taki fragment I say EO, and everybody say EO, EO. To ostatnie EO odpowiada tłum ludzi, pierwszą część mówi facet.
Hmm wiem, zabrzmi dość dziwnie i komicznie, ale szukam tytułu piosenki. Otóż słyszałem ją dzisiaj w radio, nie ma żadnych słów, jest tylko melodia coś w ten deseń tu tu ruru tu turururu grane klawiszem. Nie wiem co więcej napisać, bo nie ma tam żadnych słów. Cos z pokroju dance/trance/techno. Jakoś kojarzę tę piosenkę, ale nie mogę przypomnieć.
Nie, nie to nie są te utwory. Kurcze żeby tam chociaż jakieś słowo było. Co mogę dopisać. Wydaje mi się, ze to piosenka coś z końca lat 90’, ale pewien nie jestem. Taka bardziej klubowa.