Dobry, poszukuje tych dźwieków:
Dźwięk odjeżdżającego samochodu (nie za dlugie max 10 sec}
Dźwięk dzwonka do drzwi(nie za dlugie max 10 sec}
Sabrina Hot loving
Kyllie Minoque byle jaką piosenke.
Potrzebuje downloadu:P
Z góry dzięki!
Dobry, poszukuje tych dźwieków:
Dźwięk odjeżdżającego samochodu (nie za dlugie max 10 sec}
Dźwięk dzwonka do drzwi(nie za dlugie max 10 sec}
Sabrina Hot loving
Kyllie Minoque byle jaką piosenke.
Potrzebuje downloadu:P
Z góry dzięki!
In your eyes:
jak się nazywa główny soundtrack z 13 dzielnicy, który leci na początku filmu ?
Szukam dłuższych mixów w których będzie połączenie muzyki klasycznej i elektronicznej.
Gość chciał być bogaty, pokłócił się z laska(ładną) i poszedł spać, jak się obudził minęły 4 lata
i był bardzo bogaty, pamiętając to, co było 4 lata temu. Spokojny film, akcja w dużym mieście NY LA "—> co to może być za film? Leciał jakoś ostatnio w tv dość późno. Max 3 tyg temu
Vanessa Mae “Toccata Fugue” - oraz jej twórczość.
Witam. Szukam tytułu utworu/wykonawcy z lat 96-98. To było cos w stylu techno. NA początku gosc mówił niskim głosem “My name is R.O.D- Rod …i cos tam jeszcze” i zaczynała sie taka fajna szybka,rytmiczna muzyka, dużo basu. Może ktos uratuje! Miałam to na kasecie i nie wiem, czy to było z którejś ze składanek typu Bravo, czy Popcorn…
Poszukuje tytułu piosenki, która leci na koniec Strasznego Filmu 2, dokładnie jak już się napisy zaczynają.
Szukam tytułu piosenki z tej reklamy opla z psychodelicznym tłem.
chcę nazwę muzyki z reklamy Hero 108 na Cartoon network
Cześć, szukam wykonawcy i tytułu poniższego utworu (udało mi się nagrać fragment i umieściłem go na soundcloud.com ):
chodzi mi o komedie. pamiętam scenę gdzie koledze przenieśli pijanego kumpla do auta (była zima) zaczęli obracać autem i krzyczeć, koleś się zbudził i próbował wyprowadzić pojazd z poślizgu, ( niezła polewka ) , film troszkę pamiętam ale tytuł zapomniałem, jak ktoś zna niech pisze
Witam
Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie utwór, który słuchałem chyba z 15 lat temu na jamniku
Jest tylko problem, że nie pamiętam nic poza 3 słowami tekstu:
“struggle and fight”
i chyba to, że utwór można zaliczyć do ballady rockowej.
Jak mi ktoś odpowie co to za utwór wysyłam zgrzewkę browara :):)
pewien forumowicz podpowiedział, że to Falco - Jeanny
niestety to nie to.
Tamten utwór był bardziej rockowy
Mam nadzieję, że niczego nie pomieszałem bo było to tak dawno, ale utwór ten nie daje mi spokoju
Kto mi pomoże z poszukaniem tej piosenki
http://w582.wrzuta.pl/audio/5rmr7drCgIg/ytuy7ui
Jeszcze potrzebowałbym jedną piosenkę, którą grają na weselach ,To jest rezerwa, która do domu powróciła, To jest rezerwa, która do domu wraca. Kto ma te piosenki niech piszę :?
Loczek__16 ,
ATB - Behind
Szukam tytułu piosenki który ostatnio na PlanetaFM słychać, w refrenie śpiewają “hajli haji hajli ho” i jest trąbka. Kojarzycie może?
groldominika , Hajli, Hajli ho, to tylko w tej piosence: http://guzlo.wrzuta.pl/audio/1paKqreNvx … y_smerfuja :lol:
Bardzo śmieszne