chodzi mi o komedie. pamiętam scenę gdzie koledzy przenieśli pijanego kumpla do auta* (była zima) zaczęli obracać autem i krzyczeć, koleś się zbudził i próbował wyprowadzić pojazd z poślizgu, ( niezła polewka ) , film troszkę pamiętam ale tytuł zapomniałem, jak ktoś zna niech pisze
było coś o snowboardzie chyba też, pls help!
* samochód stary, taki muscle, coś jak camaro ss z 69 roku
Szukam pewnego filmu. Jest on dość stary. Fabuła toczy się chyba na jakiejś wyspie. W filmie gra taki wysoki, potężny gość, który już nie żyje i brał udział w wrestlingach. Jest też scena gdzie spotyka się dwóch facetów i jeden chce otruć drugiego, lecz tamten się nie daje zamieniając kubki z alkoholem (chyba). Ogólnie film jest o jakiejś księżniczce czy tam królewnie którą chcą ukraść z zamku. Kojarzy ktoś ten film?
Była również scena gdzie dwóch gości biło się chyba mieczami albo katanami w takim miejscu gdzie były ruiny a jeden z nich miał taką czarną chustę na twarzy.
Witam. Od pewnego czasu chodzi mi po głowie jedna nuta, tylko za Chiny Ludowe nie mogę skojarzyć tego z żadnym filmem (bo to chyba z filmu jest) ani z żadnym wykonawcą.
Czy ktoś z szanownych forumowiczów może wie co to za utwór ?