Tak z ciekawości - do czego potrzebne ? 
Szukam nieskompresowanego pliku wideo z nieskompresowanym formatem audio, filmowany ze skanowaniem progresywnym, 1080 lub więcej, 60FPS lub więcej 
Nagraj coś w AviScreen bez kompresji, zrób podkład WAV z rejestratora dźwięku, zmontuj to w jakimś programie.
Na około 1 minute filmu 1GB może wystarczy.
Do projektu edukacyjnego organizowanego w mojej szkole, a ja muszę zrobić film o pewnym artyście. Ten owy filmik ukazałby się na koniec (outro, napisach końcowych).
Moje miejsce zamieszkania nie daje mi możliwości nagrania lasu, łąki.
Szukam piosenki z filmu “I że Cię nie opuszczę”, która leci na samym końcu filmu
Z góry dzięki za pomoc.
Może ktoś z forumowiczów by Ci nagrał, taki filmik. Ja bym to zrobił ale nie mam kamerki, a mój aparat niestety nie kręci filmów. Dziś była taka pogoda, ze tylko iść w chaszcze o zachodzie słońca i kręcić.
Wolałbym jednak mieć jakiś plik nagrany kamerą, a dźwięk czymś lepszym, niż to, co mam obecnie 
To dobrze, myślałem że będzie gorzej
Witam. Szukam reklamy gdzie mężczyzna w średnim wieku jest na początku handlarzem (chyba)narkotyków gdzieś na pustyni, bodajże zostaje złapany a później po zmianach w swoim życiu pokazany jest jako chirurg zakładający rękawiczki do operacji. Nie mogę sobie nawet przypomnieć czego dotyczyła ta reklama.
Podbijam, ktoś zna?
to chyba the national - england?
Szukam reklamy, a właściwie piosenki która leciała do reklamy adidas ładnych parę lat temu. Reklama z udziałem piłkarzy, którzy grali w piłkę na boisku zbudowanych z linii bocznych i końcowych (nad przepaścią). Wtedy to w tle leciała fajna nutka, śpiewana przez mężczyznę prawdopodobnie w języku hiszpańskim bądź portugalskim. Oficjalny filmik ma zupełnie inną nutkę.
Pozdrawiam
Poszukuję piosenek instrumentalnych takich jakie są na weselach w czasie przerwy
Hejka. Nie szukam konkretnej piosenki - raczej gatunku, może zespołu, cokolwiek. Konkretniej chodzi mi o gitarę elektryczną w tym klimacie
. Fragment o którym mówię jest od 03:42. Szukam takiej muzyki, często występuje w filmach różnego rodzaju, bardzo klimatyczna, help.Power Rangers Theme ? 
Witam.
Poszukuje piosenki z tego filmiku: http://youtu.be/FlsdgvQd1Ro
Niby w opisie jest link ale nie mogę tam znaleźć konkretnie tej co na filmie.
Z góry dzięki za pomoc.
Jak już pisałem nie ma tam tej piosenki.
Wg aplikacji Shazam to La Poulle - " _ Hesperus _ "
a jak chcesz to pisz do tego gościa na https://soundcloud.com/wesleyopus/sets/opus-beats - bo on chyba te bity tworzy
Poszukuję piosenki o powstaniu Radia Katowice
Ja na poważnie pytam
Nie interesuje mnie power rangers