Dobry wieczór, to jest najlepszy vortal z jakim sie naraźie zetknałem, zawsze tutaj jakis program co mi jest potrzebny znajduje, na forum zawsze uzyskam pomoc.SUPER!! Teraz ten dźial z tapetami fajny moze jeszcze jakies fajne rzeczy wymyślicie np. wygaszacz ekranu skórki w stylu dobreprogramy np. do gg.
Myśleliśmy nad tym i właśnie tego się obawialiśmy. Nie chcemy rozbudowywać tego działu do kolejnego serwis z tapetam bo to nie są dobretapety ale dobreprogramy Koncepcja przysyłania prac przez Czytelników jest bardzo dobra po warunkiem, że byłyby to ich własne prace. Niestety boimy się plagiatów. Boimy się też, że sporo osób może mieć nam za złe, że nie opublikowaliśmy jego “arcydzieła”…
Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że jeżeli ktoś ma tapetę swojego autorstwa i chciałby ją opublikować na łamach vortalu to najprościej jest podesłać miniaturkę na maila redakcyjnego
Można by było rozwiązać brak miejsca na dysku poprzez umieszczanie tapet na różnych stronach typu rapidshare lub megaupload A na stronie dawać tylko opis o rozmiarach pliku, wymiarach tapet i ich rozmiarze i jakiegoś sampla. Np:
Nie chodzi o brak miejsca a utrzymanie wysokiego poziomu i konieczność dyskutowania z autorami fatalnych prac, którzy nie są w stanie ocenić jakości swojego dzieła i mają nam za złe, że nie chcemy go opublikować.
Mi tez sie podoba, sam mam na pulpicie ta tapete(pasuje to mojego niebieskiego theme), czy userzy moga sami stworzyc tapete, ktora MOZE zostac opublikowana?