Heh. Bardzo by mi zależało na tym, aby to był nowy telefon. Może głupio, ale taki już jestem.
Nie potrzebuje “kombajnu” multimedialengo :).
Z aparatu raczej korzystał nie będę. Zależy mi głównie na solidności, wygodzie, polskim T9 i w stosunku cena/jakość możlwie duży i czytelny wyświetlacz. Muzyka jest opcjonalne (wolę ipoda).
ok rozumiem ;] tylko pamiętaj ze on nie ma bluetooth i wyświetlacz jest raczej marnej jakości - siostra ma więc wiem - bardzo narzeka właśnie na brak bluetooth i słaby wyświetlacz ale po za tym nie jest zły;]
może i tak ale znając uczniów a nim jestem to czasem się coś przesyła od kumpli a czasem nie można bo bariere stwarza brak bluetooth a przez irde to można czekac i czekac ;];] ale jak nie przeszkadza jego brak to bierz śmiało ;] tak jak powiedziałem wcześniej pomijając brak bluetooth i słaby wyświetlacz to telefon jest wrt 200 zł ;]
troche lepiej ale jesli już chcesz dołożyc i wziąć samsunga to weź poleconą przez klopas , nokię 6630 - może starsza ale zdecydowanie bardziej funkcjonalna a tutaj trochę o niej, parametry znajdziesz w google
podsumujmy to wszystko. E250 odpada, bo to tandeta i na pewno Ci się nie spodoba. W200i możesz brać, choć lepiej 6151, bo tutaj masz BT, tańsze karty pamięci, lepszy aparat.