Taki problem, że telefon się wówczas zawiesza i jedyne co można zrobić, to wyjąć baterię.
Nie wiem, czemu Google nie zrobiło Chrome na WP. Pytaj Googla, to przecież taka wspaniała i dobra firma.
Ja o aktualizacji swojego Androida też mogę tylko pomarzyć, więc jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie.
Myślę, że jak ktoś kupuje telefon z WP, to i Windowsa ma na komputerze. Na szczęście ten problem nie dotyczy większości ludzi.
Oczywiście masz rację.
Ja np. wiodę tak proste życie, że niczego nie przesyłam.
Tak, korzystam z możliwości wyjęcia baterii, gdy telefon się zawiesi. I cieszę się, że ją mam, bo nie każdy telefon ma wyjmowaną baterię.
Owszem, mogę. Tylko co z tego, że mogę zainstalować wiele różnych klientów SMS, skoro żaden z nich nie jest w stanie usunąć wiadomości, a przejście z jednego do drugiego wątku trwa 2 minuty?
Ty tak, ale większość użytkowników chce mieć sprawnie działające urządzenie, umożliwiające wykonywanie kilku najważniejszych czynności.
Ilu użytkowników Androida zmienia sobie standardowy system operacyjny? 1%?
A to oni tak bardzo chcą z WP korzystać, że mają coś mówić?
Jakie pełne możliwości sprzętu, jak on podstawowych czynności nie jest w stanie wykonać poprawnie, bez zawieszania się i zamrażania UI?
Wolę mieć wygodę i stabilne działanie, i wiem tylko tyle, że z Androidem nie mam na to szans. I od razu mówię, że nie wiem, czy WP jest pod tym względem lepszy, ja jedynie krytykuję syftem operacyjny od Google.
A ja wolę płacić za swój święty spokój.