Jak usunąć wszystkie SMSy ? No to co to za problem ?
Wchodzisz w SMSy, dalej wchodzisz w menu Usuń wątki, zaznacz wszystko i usuń.
Co do przeglądarki, to gdzie np: Chrome lub Firefox ?
Co do aktualizacji, to MS obiecywało jeszcze przed premierą rynkową, że wszystkie telefony dostaną WP8 i na słowach się skończyło.
Co do podłączenia, to nie każdy używa Windowsa i specjalnie nikt nie będzie dopłacał do Windowsa.
Co do podstawowych funkcji, to użytkownik i to nie tylko ja lubi wygodę i jak chce coś przesłać, to jak najszybciej, nie czekać aż się pobierze coś, później instalowanie i szukanie kabla itd. Właśnie najlepiej sobie upraszczać życie, niżeli utrudniać.
Akurat mojej dumy nie uraziłeś, bo starałem się jak najprostszym językiem przemówić i tylko chciałem by zostało zrozumiałe wszystko. Co dodatkowo jest ciekawe, bo sam używasz Androida i zamiast korzystać z możliwości, to czekasz aż producent coś zmieni. Jak komputer kupujesz i instalujesz na czysto system, to czekasz aż producent przyjdzie i zainstaluje sterowniki itd lub korzystasz ze standardowych w systemie ? Bo ja w to wątpię. Używając Androida masz wybór, co chcesz mieć na telefonie, jak chcesz coś zrobić itd. W systemie WP nie masz wyboru i jest droga ta co dał producent i tylko ta droga jest słuszna i najwygodniejsza wg producenta, inne są złe. Dlatego ten system nie jest stworzony z myślą o użytkownikach, bo ja jako użytkownik chcę mieć wybór. Ten system mi się nie podoba to się zmienia na inny, wygląd się nie podoba zmieniam na inny. Lubię przesyłać przez kabel, to nie mam utrudnień, tylko przesyła, chcę przez Bluetootha coś wysłać, wysyłam, chcę przez WiFi wysłać, wysyłam. Proste to jest, inaczej w WP. Chcę przesłać plik, to kabel w dłoń, ściągać oprogramowanie, instalować i łaskawie czekać, czy przypadkiem nie rozłączy. Chcę coś prze BT wysłać, nie bo trzeba czekać aż producent oprogramowania udostępni aktualizację, bo użytkownicy się skarżyli, ale nie ma tak łatwo nie udostępni pełnych funkcji, żeby zabawniej było. Co mają powiedzieć posiadacze innych systemów niż z rodziny MS ? No to ja wolę swobodę wyborów, a jak system ma jakieś minusy, to się zmienia to w systemie. To pomyśl tak samo w kwestii PC, wolisz czekać na łaskę, czy samemu to zrobić, tj instalacja sterowników ze strony producenta itd, czy korzystać z tych co w systemie są ? Wolisz wykorzystać pełne możliwości sprzętu czy nie ? Ja myślę takimi kwestiami i jak płacę za coś co jest, to chce z tego korzystać.