Posiadam Tomb Raider: Definitive Edition w ramach subskrypcji GamePASS Ultimate. Problem w tym, że tytułu nie mogę przejść na PC. W misji „Miasto Ubogich” gdy mam do przejścia most oblegany przez strażników. Już na początku, po przerywniku filmowym gdzie snajper ściąga pierwszego oponenta, spadając chwytam się belki i …tu Larą już nie mogę się ruszyć. Nie działa żaden przycisk kontrolera, klawiatura też nie reaguje.
Grę restartowałem, odinstalowałem i instalowałem ponownie. Usuwałem i pobierałem ponownie pliki zapisu. Naprawiałem grę w aplikacji…
…ciągle to samo.
Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Rozwiązał go może?
Możesz nagrać o który fragment mowa?
To się strzałkami nie chodziło?
A klawiatura nie reaguje żadnym klawiszem, czy tylko odpowiedzialnymi za sterowanie?
pisałem, ŻADENEGO klawisza klawiatury i pada uruchomienie nie przynosi skutku. Lara wisi i nie zmusisz jej do pójścia w bok.
Muszę sprawdzić czy podobny problem występuje w wersji na Steam.
tyle, że ja nie chcę kupować po raz kolejny tytułu. Mam już na Xbox Series i PC.
Szkoda, że mimo że ten sam ekosystem Microsoft i to samo konto użytkownika to tytułu nie można odpalić ze wspólnego pliku save.
Kupiłeś tylko „GamePASS Ultimate”.
Musisz dokupić „Pay to Win”
Daleki jestem od oceniania gier i tego w co kto gra. Dlatego wyrażę tylko swoje zdanie.
Lubiłem grę Tomb Raider (powiedzmy I - III), wszedłem więc, aby zobaczyć jak wygląda ta odsłona gry. I jestem załamany tym, w jaką stronę to wyewoluowało z naprawdę fajnej gry. To jest jakaś strzelanka - naparzanka, która nie ma nic wspólnego z grą Tomb Raider (no poza tytułem i niby główną bohaterką).
Dzięki za ostrzeżenie jak „to to” wygląda.
Całą nową i starą trylogię przeszedłem. Stara w dzisiejszych czasach zwyczajnie by się nie sprzedała. Ma swój urok ale tylko dla osób urodzonych w latach 80’, no może 90’
Nowa trylogia to Uncharted w sukience i mi to bardzo odpowiada. Jest strzelanie, zagadki, prosta historia - czego chcieć więcej
Indiana Jones i Wielki Krąg też jeśli ktoś będzie oceniał z perspektywy symulacji uzna go za dno. Fan starych filmów z Indi (ja) będzie zachwycony.
Kwestia perspektywy.