Orientujecie się czy da się to wyleczyć w jakis sposób domowymi sposobami? Czy tylko wizyta u dermatologa pomoze?
Wyleczyć nie wyleczy ale a pewno pomoże
Kup w aptece maść nagietkowa - koniecznie z firmy farmina. To akurat wersja delikatnego zapachu i nie jest żółta, jak z innych firm.
Kremuj sobie twarz ile wlezie. Gdy zechcesz wyjść do ludzi, to wytrzyj tłustą twarz w coś suchego.
Nagietek, to najsilniejszy antybiotyk w przyrodzie. wypryski, trądziki wetnie! Większa porcja wyciągnie czyraka i inne ropnie.
- eksperymentuj z dietą - trądzik to często efekt oczyszczania organizmu,
- przejdź się do dermatologa - jak byłem młodszy, to zaniedbanie tego skończyło się pół roku na silnych antybiotykach.
Maść yiganerjing, a poza tym to idź do dermatologa, a nie szukasz pomocy na forach, i to komputerowych i słuchasz rad domorosłych lekarzy.
Spróbuj seksu.
@Bogdan_G - zgredzie - skąd tą maść nagietkową wygrzebałeś? Ja (i zapewne Ty też) pamiętam czarną maść https://kobieta.onet.pl/uroda/twarz-i-cialo/masc-ichtiolowa-opinie-zastosowanie-na-pryszcze-tradzik-i-czyraki/81ebqy1
Co prawda stosowałem ją w młodości pare razy na czyraki na pośladkach ( innych środków  wtedy nie było?) ale wyrywała je skutecznie. Teraz patrzę z niedowierzaniem 
Z aparycji tez potrafi wyrawć syfka  .
 .
Dermatolog. Przynajmniej nikt ci nie zkaszani wyglądu przez porady z dupy - tym bardziej że każdy miał inną przypadłość i fizjonomię organizmu.
Oczywiście chodziło o fizjologię. T9 w Chrome i nieuwaga.
PS. I nie wyciskać nic powyżej dolnej wargi chyba, że nie straszne Ci zapalenie opon mózgowych / sepsa - rzadkie ale jest ryzyko.
To samo mi przyszło do głowy, gdzie to było?
“Chłopaki nie płaczą”?
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Po części tak  niech spróbuje seksu ze złotym deszczem, to od tego się wzięło
 niech spróbuje seksu ze złotym deszczem, to od tego się wzięło 
Mocz ma genialne właściwości dezynfekujące i odkażające.
Brednie.
Tylko i wyłącznie lewatywa pomoże
Idź do lekarza w innym mieście / województwie jak się wstydzisz?
Jak się można wstydzić iść do lekarza i to jeszcze z chorobą, którą ciężko nazwać wstydliwą?