można poeksperymentować z częstotliwością i grubością pasków…
Wrzucilem sobie swoj UB na imageshack i na fotosika, otworzylem link (przez google) ale nie ma na nim obrysu :?: moze ktos wie dlaczego :?:
bo go nie narysowałeś 
własnie narysowalem, otworzylem go drugi raz w photoshopie (mialem go zapisany w formacie psd) dla pewnosci dorobilem jeszcze raz obrys, zapisalem pod inna nazwa, wrzucilem znowu na oba serwery ale dalej nie ma obrysu (w kazdej przegladarce graficznej i programie jest obrys)
a zmieniłeś obrys na wewnętrzny?
A nie zmniejszyłeś czasem OPACITY zamiast FILL?
Wszystko jest tak jak powinno byc
otworz link link do UB pojawi Ci sie UB bez obrysu, zapisz go na kompie i otworz w jakims programie graficznym.
zrobilem tak i orworzylem po zapisaniu na kompie i jest obrys :o
U mnie widać. :mrgreen:

Bunio wziolem sobie link i juz widac (ale dalej nie wiem dlaczego jak ja wrzucam na serwer to nie widać)
Połysk:
jak robie elipsa to mi kontury elipsy zostają.
Antyaliasing:
I znalazłem w opcjach tekstu takie coś, myślę ze to moze byc ten Antyaliasing, co wybrać ??

Mam Photoshopa 6 PL
Dzięki, :lol:
ale co z tym połyskiem??
probowalem robic elipsa ale zostaj kontur.
Jak mozna e czcionki wgrać, bo nie rozumiem? :? Gdzie?? :roll: I jeszcze jedno: jak zrobic (dodać) gradient?? 
Poprostu jak ściągnołeś czcionke to ją kopiujesz do folderu:
C:\WINDOWS\Fonts
To jest dla XP nie wiem jak jest do innych ale pewnie podobnie.
To nie wszystko.
W menu Plik okna Fonts wybierasz opcję Zainstaluj nową czcionkę i wskazujesz pobrany plik do zainstalowania.
u nie wystarczyło jak się skopiowało do “fonts” i w PS już była dostępna nawet nie trzeba było go restartować
Dzięki, czćionke juz mam, a co z tym gradientem??
Nie umiem go dodać ( z wycinaniem sobie poradzilem
), wogole jak stworzyć swoj wlasny??
Przytrzymujesz zeby lista sie rozwinela
klikasz na (zaznaczone lekko kolorem żółtym

tworzysz wlasny radient okienku ktore sie otwarło
A co Wy na to?

Zrobiłem sobie nowy UB (wszystko jest prawidłowo zrobione) ale po wrzuceniu na serwer znowu nie ma obrysu. Co z tym jest :?:
A jak zrobić nowy gradient ale tak żeby jeden z kolorów być przeźroczysty.