Może już sie ujawnili? Skąd możesz to wiedzieć? Przecież wszystkie historie z tym związane nie mogą być wyssane z palca coś w tym być musi a to czy chcą sie ujawnić może po prostu nie wiedzą jeszcze jak sie z nami porozumieć.
Jeśli rozwój techniki na ich planecie jest podobny do naszego, to jak niby mieliby się ujawnić?
Wątpie żeby taki był. Napewno jest dużo większy.
skąd to możesz wiedzieć? naukowcy poszukują życia na innych planetach a nie spodziewają się, ze jakimś pojazdem przylecą do nas dla nich pozaziemskie życie to nawet 1 żywa komórka…
no właśnie
wszystkie są wyssane z palca, nie ma na razie udokumentowanego spotkania z pozaziemską cywilizacją…
W niedziele o 20:00 na TVN będzie fajny film o UFO
Dudas bad boy , ale dlaczego? Jeśli, np. nie mają dostępu do jakiś kruszców z których my korzystamy na codzień mogą być teraz właśnie w epoce kamienia łupanego =]
falę radiową wytworzyć może gwiazda podczas jakiegoś wyładowania na jej powierzchni, taką falę mógł również wysłać Voyager 1 lub 2 który opuścił już układ słoneczny, a naukowcy nie mogli już go zdiagnozować…
Co do UFO, wydaje mi się że może istnieć gdzieś we wszechświecie, ale nie sądzę żeby te filmy i dowody, które aktualnie mają ludzie były prawdziwe…
Ja też popieram wersję o założeniu cywilizacji przez ufo strefa 51 to pewniak a ostatnie doniesienia to potwierdzają poza tym ostatnia szef wywiadu izraelskiego potwierdza
Ja też potwierdzam. Wszyscy jesteśmy kosmitami.
Widzisz temat odkopany po 14 latach to piszesz - czego tu nie rozumieć?
No więc ci co badają mówią, że 90 coś tam % obserwacji da się wyjaśnić a mały procent nie jest na teraz możliwy do wyjaśnienia. Ponieważ tak duży procent to zjawiska naturalne, pogodowe lub spowodowane działalnością ludzką, to teraz mówi się o UAP unexplained anomalous phenomenon (UAP)
Jednym słowem, coś tam w powietrzu leci ale nie sugerujemy ze to kosmici - no i w świetle badań to dobre podejście, ponieważ właśnie większość to nie kosmici.
A czemu nie? To jest temat ponadczasowy. A do tego dotyczy nas wszystkich. Zawsze byliśmy, jesteśmy i będziemy kosmitami. Wszyscy.
Dlatego też coś napisałem Ja czasami przeglądam https://twitter.com/hashtag/ufotwitter?hashtag_click gdzie jest sporo nowych filmów i jak wszędzie 90% szajsu. Polecić mogę wywiad z Bobem Lazarem Joe Rogan Experience #1315 - Bob Lazar & Jeremy Corbell - YouTube
Co to znaczy UFO? Niezidentyfikowany obiekt latający. To oznacza, że jakiś obiekt latał, ale nie udało się go zidentyfikować.
Aż tyle i TYLKO tyle.
Tak jak pisał @Bradlee - to są jakieś latające obiekty, których po prostu od razu nie da się zidentyfikować.
Zupełnie inną sprawą jest to, czy to są „kosmici”. Kosmici, czyli jakieś inne cywilizacje pozaziemskie na 100% (moje zdanie) istnieją, ale (również na 100% - moje zdanie) nas nie odwiedzają.
To, co widzimy w atmosferze, to są jakieś UAP, ale na pewno* nie są to kosmici.
*- na pewno, czyli ja tak uważam.
Dla mnie kosmici to wszyscy mieszkańcy kosmosu.
A dla mnie i chyba dla większości osób, to wszyscy mieszkańcy kosmosu, oprócz wszystkich mieszkańców Ziemi. Umowna granica kosmosu (linia Karmana) dzieli na 100 km Ziemię i Kosmos. I my (wszystkie znane formy życia), to Ziemianie, a kosmici to byliby ci, którzy przybyli z kosmosu.
Muszę poczynić tutaj małe wyznanie: moje wypowiedzi w tym wątku nie były tak całkiem do końca serio.
Bazinga.
NNN
(nie wiem, nie znam się, nie wypowiem się)
Chyba NNA.