Widze że chcesz robić za profesora miodka. jeśli nie wiesz jak pomóc komuś nie zabieraj też innym czasu i nie wypowiadaj się bo tylko offlopujesz i zaśmiecasz temat ! pozdrawiam
ROZKAZ TATO!!!
Tak też ma Rev 1.1 niecały tydzień ją mam a miała bios F2 To nie wiem jaki u Ciebie problem.
u mnie miala bios po zakupie F4. a gdy prubuje uaktulnic do F5 wywala błąd ID BIOs error.
edit 27/10/2021 Pany i panewki udało mi się w końcu uaktulnic bios do F5 kupiłem nowego pena wgrałem tym razem tylko jeden plik na pena ten zaznaczony i poszło z buta !
Hej Boguszek, mam do Ciebie ogromna prosbe. czy moglbys mi wyslac backup swojego biosa?
Generalnie sprawa wyglada tak ze kupiem plyte z Allegro z uszkodzonym naroznikiem i nie moge jej wlaczyc, ale gdy wgram na pendriva plik biosu i wcisne qflash_plus na plycie to bios sie flashuje i plyta startuje na kilka sekund a potem sie wylacza - znaczy ze dziala.
Kupilem klawiature na ps/2 ktora ma przycisk power i sleep jednakze ustawienia w biosie sa domyslnie wylaczona dla opcji „Power on by keyboard”
Czy moglbys u siebie wejsc do „Settings” → „Platform Power” → „Power On By Keyboard” i ustawic tam na „Keyboard 98” a nastepnie zapisac zmiany i przejsc do qflash (F8) i zapisac do USB ?
Moja plyta to tez rev 1.1
Bylbym ogromnie wdzieczny za pomoc.
Pozdro
bump