Nie 1000 tylko 10 000 po za tym to nie losowanie tylko zasada “kto pierwszy ten lepszy”…
Przyznam się do błędu, nie 100 tylko 10 000. Ale z tym kto pierwszy ten lepszy to najgłupsza rzecz jaką słyszałem ;]
Tą ankietę wysłał mi znajomy, który wypełnił ją wcześniej ode mnie i niestety nie dostał paczki, ja wypełniłem ją dużoooo później i jakoś mam
To, że Viste dostanie ta osoba która wypełni ankietę szybciej, nie ma jakiegokolwiek sensu Jakby tak było to po co w ogóle ta ankieta ;/ I tak dostanie ją osoba która będzie szybsza, więc byłoby tylko pole do podania adresu
Poczytaj co jest podstawową funkcją ankiety ;]
Jest jeszcze ta promocja(ankieta ) ??
Można sie jeszcze rejestroeać i wypełniać ankietę
Dziwne, chyba mało ludzi się tam rejestruje, bo z tego forum już kilkanaście osób. A przecież jest tylko 10 000 sztuk.
Nie tylko z tego forum, sporo osób dostało e-maile od samego M$ (tak ja też) a co do rejestracji i braniu udziału w akcji to zostało: 2514 pakietów
Mi napisali że dojdzie do wtorku (e-mail do Intel Vendor przez osobę odpowiedzialną za beta testy systemów operacyjnych na polskę, ci co biorą udział wiedzą o kogo chodzi…).
Mi doszło po miesiącu
jonek29 , a w jakim języku jest ten podręcznik? Polskim czy angielskim?
Ja mam w Polskim, głównie te 30 zł to ten podręcznik kosztuje bo jest do niego paragon xD
Dostałem, dwa klucze Ultimate na dwa lata akurat do windows se7en.
Jak 2 klucze…
no dostałem dwie paczki na mnie i na siostre Pan z M$ powiedział że moge tak zrobić, teraz aktywować jedną viste a po roku drugą.
tak akuracik na Se7en no i 500zł w kieszeni.
To ja se zamówię z 3 Visty xD
Jedną na mnie drugą na brata, a trzecią na starszego
No a jak!!, tylko ciekawe czy przyjdzie przed 30
Dostałam Vistę w poniedziałek 16.06. Chyba się ruszyło.
Czyli jak go zamówie to nic nie płace? Za free dostaje VISTE na rok?? Bo jak tak to juz zamawiam
microsofcik , płacisz 30 zł…
M$ nie daje nic za free :lol:
Ale lepiej zapłacić 30 zł niż te 500