Gdy weszłem na vortal i zerknąłem na google toolbar i na ranking vortalu to byłem zszokowany. Był pełny pasek rankingu. Dzisiaj zauważyłem w KŚ 2/2005 że vortal jestw Gdzie szukać w necie: Programy. napiusany pogrubioną czciąką. A rano (teraz) mój brat mnie woła do telewizora. Patrz ta strona na ,którą wchodzisz. Tak więc strona jest bardzo znana.
To żeś Ameryke odkrył.
Nie od dziś tak jest playstop
Nie obczajam tego zdania.Chodzi ci oto że vortal ma swoją reklame w tv ???
może się nie wyspałem dzisiaj, ale za nic nie pojmuję o co ci chodzi :roll: :silly:
a na którym kanale i w jakim programie
jeszcze się okaże że na TVP 1 czy TVP 2
Napewno nei była to reklama. Pewnie w jakimś programi pokazywali,co??
No tylko ciekawe w jakim?
A wiecie, że w komputerswiecie był :D:D Rok temu Jak zaczynali
Wyłączono nieregulaminowy podpis
Asterisk
Dokładnie- to nie dział Na Luzie, więc proszę
podawać konkretne inormacje
dzięki temu znalazłem szybko ten portal
A wiecie to brat oglądał 5latek jakąś cybermysz czy coś takiego na jedynce o 9:15 i to nie była reklama tylko jak mówili o czymś to na tle był vortal ale przez chwile
i czym tu się podniecać :roll: :twisted:
Ano, szkoda, że tego nie ogladałem. Spałem. :twisted:
Jak nasz vortal pokazuje się już w telewizji, to niedługo go może w wiadomościach zobaczymy
A tak na powaznie czytając raport pobranych ploków z vortalu i odwiedzin nasz vortal jest naprawde popularny- ardzo to cieszy 8)
W TV na pewno nie była to żadna reklama - na to najzwyczajniej w świecie nas nie stać :lol: Ale również jestem pod wrażeniem, że coś takiego się pojawiło
Chciałbym tylko podkreślić, że zawsze pamiętamy, że sukces vortalu nie byłby możliwy bez wszystkich WAS - naszych Czytelników, którzy nas doceniacie, oglądacie, czytacie, piszecie itd. Jesteśmy za to bardzo wdzięczni i jest to nasza główna motywacja aby zarówno vortal jak i forum cały czas rozwijać.
Zainteresowanych tematem zapraszam też do lektury newsa:
Strona byla w programie “Cybermysza” jako tlo przez jakkies 1,5 minuty
Ale swoją drogą to wstyd, taki znany wortal i blad ortograficzny w newsie…
Jaki błąd i w którym newsie?
I w którym miejscu??
W Newsie który podał Krogulec.
Ale to nie bład ortograficzny tylko zwykła literówka. O co ten płacz. :?