Nudzi mi się i nie mam w co grać. Macie jakieś propozycje do fajnych gierek? FPS, przygoda, rpg może jakaś strategia?
Może WoW?;d
albo tibia hehe
bioshock, COD4 - FPP,
NWN 2 - rpg,
settlers 5, C&C 3 Tiberium Wars - strategia
wiedźmin
suchmen , W tibie już sie nagrałem, miałem 114lvl, Wiedźmina mam i przeszedłem.
lukaszzek , grałem
A co powiecie na władca pierścienia bitwa o środziemie2? Jedynka mi się bardzo podobała a jaka jest dwójka? Wiem że to gra z 2006 ale o paru dni mam apetyt na nią.
PES2008
Lineage2
Metin2
sk91 , planescape
polecam grę resident evil 5 i silent hill 5 oraz wow 10.1 i internet explorer 12.5
Podobno wyrąbany w kosmos jest MASS EFECT. Dobry jest jeszcze Rinbow Six las vegas 2
Jeżeli jeszcze nie grałeś to możesz sprawdzić również z najnowszej kolekcji Extra Klasyki np Jade Empire , FEAR , Farenheit , Sacrifice
Z TOP SELER są również ciekawe perełki jak: Criminal orgins , Virtual Tenis 3 , DARK MESIASH OF MIGHT AND MAGIC , Spell Force 2 ( chybryda RPG z RTS bardzo polecam).
A teraz w KOLEKCJI KLASYKI będą: SPRINTEL CELL CHAOS THEORANCY ( OFC jeżeli nie grałeś) , Infernal , GTA vice city
Wiem wiem nie sa to super nowości ale na tyle świeże i bardzo grywalne że mogę ci szczerze polecić i do tego tanie
aaa w Lost Planet se zagram a potem w jurassic park z 2003.
ja Ci mogę polecić:
Turok
RAinbow Six Vegas 1 i 2
Fahrenheit
Heroes V
Turok,
Gears of War,
Penumbra Black Plauge,
Soldier of Fortune PAYBACK,
Kane & Lynch dead men,
STRANGLEHOLD,
no i niezawodny CSS
właśnie…jeszcze Penumbra i Stranglehold…
wczoraj odpaliłem Turoka i poprostu masakra…dla mnie gra jest WYPAS!
nie no, z sieciówek to poza team fortressem 2 i css niema nic lepszego
Call Of Duty 4
Crysis
Frontlines
S.T.A.L.K.E.R
Test Drive Unlimited
Wiedźmin
Na dzisiejszą noc polecam:
Resident Evil 4 (25 maja będzie w wersji PL)
Silent Hill 3
F.E.A.R.
Infernal
GTA IV
Większość tych gier już przeszedłem. A Resident Evil 4 PL to ja już od roku mam…oryginał.
Możesz zamówić jakąś siecówkę lub grę mmorg która potrafi dać dużo radości
heh no tak znowu moja gafa myślałem że to 08 roku wyjdzie