Czy możecie mi jasno powiedzieć, na którym kanale jest ten RTL w telewizji na kartę. Chodzi mi o TNK SD i RTL z Hot Birda, niech ktoś to jasno powie ten co ma a nie strzelają wszyscy, że może trzysta coś a może sześćset ileś itd.
No właśnie kanał jest FTA ,a oni sprzedają walkę po 40 zł jaki byłby sens sprzedawania walki jak by ja można było za darmo oglądnąć ? .Boję się że na czas transmisji mogą usunąć kanał RTL z pozycji 248 -
– Dodane 10.09.2011 (So) 17:43 –
Jakub zobacz na pozycji 246 ale TO JUŻ PEWNE na czas walki RTL zostanie przeniesione na kanał 109 .Zobacz czy przypadkiem nie masz na pozycji 560 Niemieckiego RTL bo ten jest 100 %
ja przed chwilą szukałem kanałów tak jak mi powiedziałeś. Wyszukało mi się ponad 1200, a zapisać mogłem tylko wtedy gdy przy końcu anulowałem dalesze wyszukiwanie wciskajc “EXIT” na pilocie. W wyszukanych kanałach oczywiście nie było żadnego kanału RTL
“dadis 18” u mnie jest identycznie a powinno być tak po zakończeniu szukania powinna się pojawić następna tablica z napisem zapisać zmiany i z jednej strony pisze TAK a z drugiej NIE .Jeśli chcesz zapisać zmiany klikasz na tak ,wtedy tuner dopisuje te kanały do końca na liście .Ja to jeszcze takie szczęście miałem ,że wcześniej to zrobiłem i po liście cyfrowego Polsatu mam dopisane wszystkie programy z Hot Birda
No właśnie nie wiem o czym mówisz bo RTL jest jeden na Hot Birdzie. Ty mi podajesz numerację w platformie n: kanał 246 (Hot Bird - dziś 109) i 560 (Astra) woli ścisłości jeszcze 547 (Astra). Ja chcę numer kanału RTL w TNK SD, tylko tego z Hot Birda, właśnie się dowiedziałem, że numeracja może być różna w zależności od tunera.
Szczęściarz z Ciebie. ja zdąrzyłem tylko wcześniej wrzucić RTL Schweiz do ulubionych. Mam jeszcze pakiet Neostrady z TV to może tam nie zakodują RTL i obejrze sobie w drugim pokoju. Ma ktoś info dotyczące RTL z pakietu tv neostrady?
Chyba dopiero ok 23 wyjaśni się cała sprawa z Cyfrowym Polsatem dla ludzi, którzy nic nie zmieniali w ustawieniach i wgl
– Dodane 10.09.2011 (So) 18:09 –
nie mam tylu kanałów nawet Mam podstawowy pakiet i RTL na 188. Jeśli będzie tak jak mówisz, to pozostaje czekać jak rozwinie się sprawa z RTL Schweiz w CP
“dadis 18” czego się na ten Szwajcarski RTL uwziąłeś ? ,kiedy Niemiecki jest pewniakiem ! Z tego co stronie Neostrady pisze to RTL jest nawet w podstawowym pakiecie tylko się cieszyć