To ma do rzeczy, że niektórzy są wiecznie nie napasieni
Dziękuję za porady nie skorzystam
To ma do rzeczy, że niektórzy są wiecznie nie napasieni
Dziękuję za porady nie skorzystam
Gorący temat jednym słowem Na podsumowanie zacytuję tylko jedną rzecz z tego postu z tematu A czy B-Gra :
Krótko pisząc, chciałem sprawdzić kto bez czego nie potrafi żyć, jak widać Nasza-Klasa bardzo mocno związana jest z życiem wielu Polaków
Pozdrawiam!
grandgrand89 , i inni
To nie NK zmienia ludzi, tylko ludzie NK.
Swoje zachowania z prawdziwego życia przenoszą na ten portal w postaci fotek z samochodem, z wczasów, dom w tle itd. Głupi człowiek nie zmądrzeje nawet za sprawą NK. A że tylu jest durni na świecie nie powinno nikogo dziwić i nic to nie zmieni.
Tyle że kumulacja owych durni w jednym miejscu może przyprawiać o zgrozę.
A portal zamiast z tym walczyć, zezwala na coraz to nowsze formy ich ekspansji
Nasza Klasa - zarejestrowałem się jakiś rok, dwa temu, żeby sprawdzić co słychać u starych znajomych… Wstawiłem jedno zdjęcie, zeskanowane z dyplomu i tyle. Nie czuję potrzeby wrzucania kolejnych moich fotek, ani komentowania fotek znajomych… może jakiś dziwny jestem, nie wiem.
Co do śledzika - cóż po sukcesie Twittera, Blipa N-K też chciało mieć swój mikroblog. Niestety - potencjalni klienci, których pełno na N-K nie rozumiej widocznie czym to się je. O ile na Twitterze, Blipie, rejestrują się ci, którzy rozumieją po co się rejestrują, o tyle dostęp do Śledzika otrzymali z urzędu wszyscy zarejestrowani już na N-K. Biorąc pod uwagę, że poziom użytkowników N-K zaczyna przypominać poziom użytkowników z Fotka.pl większość użytkowników wklepuje na Śledzia jakieś durne łańcuszki.
A propos usunięcia śledzika:
http://gadzinowski.home.pl/wordpress/wp … ledzik.jpg
:twisted:
Ale się dyskusja wytworzyła…8)
Widzę, że moja odpowiedź w A czy B nawet tutaj zawędrowała.
Jakby co: chodziło mi o to, że i to, i to jest kiepskie, lecz pod względem rozmów, pisanie do kogoś na NK jest dosyć nieciekawe, natomiast GG to przecież jest komunikator (może słaby, ale jednak)