sandis , tu wielkiej filozofii nie ma. Jeżeli prawidłowo instalowałaś sterowniki to powinno wszystko działać. W ostateczności zainstaluj je w sposób ręczny (podobnie jak na zamieszczonych zrzutach, z tym, że wskaż ścieżkę do płyty CD\DVD, opcja z dysku ).
Możliwe że sp2 mi zawalił usb ???
Nie
No to jestem w jeszcze większej kropce niz byłam , juz tyle przekombinowałam że mam przeczucie iz bede musiała system na nowo stawiać :x
Nie dość ze pen nadal nie działa to jeszcze do tego pozostałe sprzęty podlączane pod usb , katastrofa
A próbowałaś ręcznie zainstalować je czy nie ??
PS. Nic nie trzeba reinstalować.
z płyty próbowałam recznie i pokazuje cały czas ze nie zainstaluje bo nie znajduje oprogramowania czy cuś
Wogóle instalacja z płyty nie idzie
Kreator sie wlącza i każe dalej zaznaczac tak jak przy wyszukiwaniu sterowników w menadżerze urządzeń
Odinstaluj wszystkie sterowniki związane z płytą główną oraz tym telefonem, wyczyść wszystko CCleanerem i zainstaluj wszystkie na nowo.
oj prosze Cie , tylko nie po angielsku
Dzieki
gdzie są zainstalowane wszystkie sterowniki płyty głównej ? jak wszystko odinstaluje to i karty graficzną i dźwiękowa ? boshe , tego juz nie przezyje , własnie mi cleaner wyczyscił nawet winampa a miałam tam tyle fajnych rzeczy po swojemu ustawionych , ehh
teraz za kazdy razem po restarcie wyswietla mi nie wiadomo skad nowe rejestry w systemie i pokazuje za kazdym razem wykryto nowy sprzęt magistrale szeregową mimo iz w usb nic nie ma włozonego
w menadżerze urządzeń pokazuje jako nieznane urządzenie kontroler uniwersalnej magistrali szeregowej - tego wcześniej nie bylo
Wykrywa, bo nie ma teraz sterowników do płyty głównej, zainstaluj je teraz (uniwersalna magistrala szeregowa to USB).
PS Pisałem tylko o sterach związanych z płytą główną, a nie z grafą.
PS2. Za Winampa, przepraszam. Nie widziałaś, że jest zaznaczony do czyszczenia?
Ja Tobie nie radziłem użycia CC więc…
Jeżeli taka sytuacja ma miejsce to należy ponownie zainstalować sterowniki od płyty głównej. Po prostu włóż płytę do napędu i odpal instalację, później restart kompa.
ale ja jeszcze nie odinstalowałam sterowników a mam zainstalowac ponownie ??
gdzie są dokładnie sterowniki od płyty zeby czegos innego nie odinstalowac ? to je najpierw odinstaluje i zainstaluje ponownie
ale wiecie co , z cd nie chce zainstalowac tego sterownika od usb
czy ja dobry sterownik instaluje ?
Intel ICH7/ICH8 USB 2.0 Driver
Size 399.5KB Version 5.1.2600.0
High Speed USB 2.0 driver to provide high speed USB functionality
moze ja nie to co potrzeba ???
Mam dokładnie to co pokazałeś na screenie , chipset sie zainstalował i to nic nie pomogło a to drugie co zaznaczone na czerwono sie nie instaluje . cały czas kreator wyszukuje i nie może nic wyszukać .
Nadal po uruchomieniu pokazuje ze znalazło nowy sprzęt - magistrale szeregową .