Witam , instalowałem dzisiaj windowsa xp z 10 razy i dalej tak samo ! za 3-4 razami gdy sie uruchomi ponownie jest wrzystko ok , później sie wrzystko wali przy łądowaniu windowsa pasek idzie z 15 razy ! a takto nie całe 4 i po załadowaniu jest czarne tło i nic więcej , zostawilem kompa na godzine i dalej czarne tło jak mówilem przeinstalowywałęm windowsa z 10 razy i tak samo ;( nie wiem co sie dzieje i co mam robisz , a mam jeszcze pytanie czy jakbym zainstalował inny system np Viste lub 7 to by sie normalnie uruchamiał ?? pozdro
karta grafiki napewno nie bo jest zintegrowana ( taka sie chyba nie psuje xD - prosze się nie smiac :> ) ale gdzies czytałem że mogą byc uszkodzone sektory noto powiedziałem to bratu a on mi doradził żebym włożył dysk do drugiego komputera i dać właściwości / Narzedzia / Ta opcja sprawdzi wolumin w poszukiwaniu błedu i zaznaczyłem żeby naprawic uszkodzone sektory i mi sie wydaje że to zadziała i mam jeszcze deac defragmentracje dysku juz to sie chwilke czasu robi ale mysle ze to zadziała
i to jest chyba twój problem ponieważ ten wpis wskazuje na błedy zapisu i odczytu. możesz wykonać całkowite zerowanie według instrukcji powinno pomóc http://forum.hotfix.pl/viewtopic.php?f=22&t=665&p
Sam prog ma w sobie opcje robienia screenów, zobacz wyżej symbol dyskietki.
Badsectory jak już, przy tej ilości to soft raczej nie pomoże niby można spróbować, ale jak ma gwar to niech wraca do sklepu. Podałbyś jeszcze jaki masz zasilacz firma/model.