@Szuri21, Twoim zdaniem poniższy cytat jest spójny z dyskusją o kryteriach dostępu do działu “Stali bywalcy”?
"Jak śmiesz wypominać komuś aktywność kiedy Twoja sama nie jest najwyższych lotów? Dobrze pamiętam, że w ostatnich latach jedyne do czego się ograniczałeś to lamentowanie pod artykułami dt. HotZlotu, że nie dostałeś zaproszenia, albo przedziwnych dyskusji, które prowadziłeś z innymi forumowiczami.
Mam świadomość tego, że jesteś jak chorągiewka i jak zawieje taki obierasz kierunek, ale litości… @McDracullo ma dużo większe zasługi dla portalu i społeczności niźli Wy z januszkiem i radkiem razem wzięci. Robicie na niego nagonkę, a sami pokazaliście swoje prawdziwe oblicze w ostatnich miesiącach przy okazji “dobrej zmiany” na DP
Oczywiście, że nie, kwestia tego czy wszystko co zostało wydzielone jest offtopem czy mało wygodnym postem, na którego wypadałoby rzetelnie odpowiedzieć.
Wg mnie powyższy cytat jest jak najbardziej na temat i idealnie wpisuje się w to co zostało powiedziane na ostatnim CZ aby nieco zluzować pośladki. Póki nie ma personalnych wycieczek uważam, że jest ok. Kiedy takie się zaczną, to już przenoszenie nic nie da i trzeba pokazać żółtą kartkę. Szanujmy się i swoje wypowiedzi.
Patrząc na te wszystkie 3 wątki, to sporo tam indywidualnych wycieczek. @januszek skoro nie chcesz komuś odpisać, to tego nie rób. A wpis gbm jak najbardziej odpowiedni, jako odpowiedź w dyskusji do Madafakera.
@anon73786888 postawił tezę, że ja razem z radkiem, robimy nagonkę na @McDracullo. Nie uzasadnił tej tezy merytorycznie w rzetelny sposób. Gdyby to zrobił to wtedy można by się było do tego ustosunkować. Z mojego punktu widzenia to kolejne pomówienie, w postaci negatywnej emocjonalnie wypowiedzi, powstałe ze względu na domniemaną przynależność do jakiejś grupy która wprowadziła na forum “dobrązmianę” i stworzone na podstawie własnych uprzedzeń. Wypisz wymaluj jak w definicji mowy nienawiści.
Z jednej strony dzielę wątki ale drugiej strony równocześnie tworzę nowe wątki, w których zaczynają się toczyć nowe dyskusje, wokół nowych tematów i z mniejszą ilością offtopów.
Powinien uzasadnić postawioną przez siebie tezę… To, że ktoś coś mówi, nie znaczy, że tak jest. Ciężar dowodu spoczywa na twierdzącym - to elementarz… Albo po prostu ja jestem z innej bajki