Co się stanie łatwo przewidzieć. Skończy się hejt a ludzie zaczną normalnie rozmawiać, no chyba że na zaczepkę dodasz od Siebie kilka krzywdzących zdanie innych użytkowników słów, i będzie tzw. Replay.
A to widzisz, nie wiedziałem, że po naszemu nie rozumie Tyle problemów by zniknęło, gdyby wszyscy to wiedzieli…
A może własnie nie metaforami, tylko wprost? Inaczej ugrzęźniemy w metaforach, które każdy może tłumaczyć na swój sposób. Uważam, że akurat te 3 wątki były poruszane w “luźnym” temacie. Nie są to porady np. jak skonfigurować sprzęt, gdzie ktoś nagle pyta się o np. CRM’a. Przydałoby się ustalić pewne zasady i reguły, które pewnie wszystkim pasować nie będą. Jednak bez zasad i reguł panuje zbyt duża samowolka, która sprowadza dyskusje do takich poziomów.
Tak na marginesie, aby było poprawnie i rozluźnić atmosferę…
.
Autora modyfikacji tytułu tematu proszę o poprawienie w nim błędu.
Po skrócie wg - nie stawia się kropki.
Zasada: “W języku polskim skróty pisane są: małymi literami z kropką na końcu, jeśli skrót nie zawiera ostatniej litery skracanego wyrazu (np. inż., godz., tel., płn., ppoż., gosp.-polit., ul.”
JUŻ JEST ZMIANA W TYTULE
To należało zrobić zmieniając moderację, silnik i praktycznie zaczynając forum na nowo.
Czyli wnioskuję że już teraz narobiłeś burdelu, ale masz zamiar zrobić jeszcze większy?
Przepraszam ale nie rozumiem. Czy masz na myśli seks za odpłatnością?
Czyli jednak metafory również do Ciebie nie przemawiają …
Zupełnie nie. Ja ich nie dekoduję. @tomekb to wie i dlatego zrobił tę wkrętkę a Ty uwierzyłeś. Lub, językiem metafor rodem z domu publicznego: łyknąłeś wkręta
Ja nie lubię, kiedy ktoś mi na siłę porządkuje życie, zostawmy dzielenie i scalanie wątków w spokoju, widzisz że rodzi to więcej problemów niż rozwiązuje. Jak zaraz przeniosę wszystkie Twoje posty do osobnej kategorii “posty januszka” to się ucieszysz?
Pewnie. Sam będę wtedy ze sobą flejmował
I jego też…
@januszek Nie rozumiem jednego. Jeżeli piszemy jakiś post pod konkretną dyskusją i mający za cel być argumentem w tej dyskusji, to po grzyba wywalasz to gdzie indziej i rozwalasz cały sens dyskusji ? Bez urazy, ale wg mnie nie powinieneś być moderatorem w takim razie, bo wykorzystujesz przywilej przerzucania postów, kiedy to jest niepotrzebne…
Napisałeś pytanie z tezą. To forma manipulacji bo ja nie przenosiłem postów, które były konkretnymi argumentami w dyskusji… Przenosiłem posty nie na temat, czyli tzw off topy. Co możesz przecież łatwo samemu sprawdzić bo żaden post nie został skasowany a więc jest pełna przejrzystość moich działań.
@anon25492837 Bardzo więc proszę, wskaż konkretny “post, który był konkretnym argumentem w dyskusji” a który ja przeniosłem i w efekcie czego “rozwaliłem cały sens dyskusji”?
@januszek Poprzenosiłeś tyle tych postów i w tyle miejsc, że nie idzie z pamiętać. Musiałbym jeszcze raz zobaczyć całość dyskusji bez twoich “januszek przeniósł (x) postów tu i tam…” To już na prawdę robi się irytujące.
Czyli nie mówisz o tym co faktycznie zrobiłem i co możesz konkretnie pokazać tylko o tym co Ty sobie wyobraziłeś, że ja zrobiłem? Dobrze to rozumiem?