Wolność słowa na forum - dyskusja

Miałam na myśli @januszek, że nie warto się "z nim kopać ".

Dziękuję. Na pewno jest to krok w dobrą stronę. Szkoda, że tak późno (wskazania takie były przez ankietę, którą stworzyłem) przez to moglibyśmy uniknąć szeregu kłótni spowodowane działaniami januszka na forum.

A w przypadku Januszka, dobrze że mieliśmy okazję poznać jego oblicze. Każdy na pewno samemu wyciągnie wnioski.

@tomekb czy można cofnąć ostrzeżenie, które dostałem (moim zdaniem niesłusznie) od januszka dzisiaj? :wink:

@tomekb Ja też mogę prosić o zdjęcie warna od @januszek . I publicznie chciałbym przeprosić za tą dyskusję z @januszek , ale już nie wytrzymałem, bo moje posty lądowały po innych wątkach, tak jak i wielu użytkowników. I dziękuję za wyrozumiałość.

Czy dostanę dostęp do grupy: byli moderatorzy? I jakiś dodatek kombatancki? :slight_smile:

1 polubienie

Tylko nie dawajcie mi przypadkiem rangi “poskramiacz moderatorów”, bo się wkurzę :wink:

2 polubienia

Idealnie trafiłeś w moje poczucie humoru, ale nie mogę dać kciuka w górę, bo coś tu nie działa :smiley:

Jam ci to :stuck_out_tongue:

My Hero :wink:

:slight_smile: :slight_smile:

Czy aby to nie silnik forum tak ustalił rangę/grupę?

Skasowałem, choć wg FAQ Discourse awans do TL4 odbywa się wyłącznie ręcznie…

Podejrzewam, że to po prostu zostało po uprawnieniach moderatorskich, ponieważ “trust level 4” nadawany jest wyłącznie ręcznie i ręcznie odbierany, a z tego co widzę to poziom 4 został nadany januszkowi już dość dawno temu.

Posta skasowałem, proszę o usunięcie cytatu.

O faktycznie, widocznie jak zacząłem pisać odpowiedź, to jeszcze był. Ok, to wyedytuję swój post z cytatem.

2 polubienia

Ty sie ciesz, ze w ogole konto jeszcze u nas masz po tym, co nawywijales :wink:

1 polubienie

Dyskusję o Moderatorze rozpoczął ten temat, jeśli pamiętacie . Mam brak do niego dostępu.

https://forum.dobreprogramy.pl/t/jezyk-ojczysty-na-forum-dobrych-programow/532305/97?source_topic_id=541209

Może kiedyś wrócimy do tego tematu. Na razie… Ach, nie ważne.

Takie zapotrzebowanie na :popcorn: a mi sie pic zachciało :confused:

Czyli taki pic na wodę? :wink: