Był juz topic o wyborach prezydenckich trzeba zrobic o wyborach do sejmu. Na którom partie zagłosujesz
Ja jak bym był pelnoletni zaglosował bym na PIS
Dodano ostatnią opcję
As.
Był juz topic o wyborach prezydenckich trzeba zrobic o wyborach do sejmu. Na którom partie zagłosujesz
Ja jak bym był pelnoletni zaglosował bym na PIS
Dodano ostatnią opcję
As.
Jak byłbym pełnoletni to na żadną bym nie zagłosował… Z wiadomych powodów… :lol:
Trzena nie trzena - moshna ;D
wlasnie czemu nie ma opcji nie zaglosowalbym wogole :? bo ja np. nie mam zamiaru
i jesteś pewnie z siebie bardzo dumny :? ja zagłosuje gdyz uważam że jesli tego nie zrobie to tak jak bym innym oddawał mój głos 8)
kazdy ma swoje zdanie na temat wyborow i nie bede polemizowac w tym temacie :] zapytalem tylko czemu nie ma takiej opcji ? bo ja osobscie jestem przekonania ze i tak to nic nie zmieni :] jak dla mnie tematu koniec
Tak mawiała moja nauczycielka WOSu, ja nie mam 18-stki, ale napewno bede głosował jak podrosnę :rotfl:
Już jest :D, chyba, że Autor to oprotestuje
Thx juz glos oddalem
Zagłosuję na Platformę Obywatelską lub Prawo i Sprawiedliwość. Jednak czytając program polityczny i przede wszystkim skład personalny tych partii, widzę że platformę tworzą ludzie, którzy 4 lata temu oddali Polskę w ręce lewicy, mowa tutaj o AWS i UW… Te same persony, lecz pod inną nazwą… Nie neguję, że ludzie mogą się zmienić, lecz program polityczny PO mi nie odpowiada…
Więc zagłosuję na PiS. Oto ich program polityczny:
Nie zmarnuję swojego głosu. A na pewno go oddam, bo jestem Polakiem i uważam to za swój obywatelski obowiązek
Dokładnie :!:
A ja jak zawsze zaglosuje na SLD !
Pozdrawiam
I co ci dało SLD przez ostatnie lata rządzenia?
Szczerze? Nie chce mi sie teraz o tym pisac. Ty nie zmienisz moich pogladow a ja Twoich. PZDR
ale moze jednak , napisze Ci tak, co mi nie dało SLD:
1 milion dodatkowo bezrobotnych jak za rządów Buzka, czyt: teraz PO i PiS
Taa. Niewiem czy oglądaliście w niedziele na 2TVP z rana leciały spoty wyborcze jak sobie posłuchałem to po 20min. stiwerdziłm że koń by się uśmiał. Oni wszyscy mówiął PRAWIE to samo a mianowicie że obniżą wat zniosą akcyze itd. Dobra wkońcu przekonują większąść polaków (tak jak SLD) a po tem mówią gdy jakiś dziennikaż się spyta czemu obietnice nie są spełnione
.Więc jak bym był pełnoletni to naprawdę nieweim na jaką partię bym głosował (ale głosować napewno będę). :roll:
Chciałeś powiedzieć nie ma oczym pisać
Na SLD nigdy bym nie oddał głosu i myśle że większość się zgodzi zemną w tej sprawie
Proszę o wypowiadnie się tylko w swoim własnym imieniu.
Co sądzi większość powie nam ankieta i ostateczne wyniki wyborów. 8)
Dokładnie.
Są tacy, którzy lubią komuchów
Ja w ankiecie zagłosowałem na SDPL. A to z tej prostej przyczyny, ze w wyborach prezydenckich prawie na pewno poprę Marka Borowskiego.
Bardzo sie ciesze, ze wiekszość zgodzi się z Tobą w tej sprawie
Jescze nie moge glosowac (jescze 2 lata) Ale gdybym mogl z pewnoscia zaglosowal bym na PO.
Jak inne partie mnie nie przekonaly, a co do PO mam zaufanie, ale i tak dowiemy sie co z tego wyjdzie za prae miesiecy