Wybory prezydenckie

Korwin nie startuje.

“Korwin”. Teraz lepiej?

Mi się wydaje, że Bosak jest z Ruchu Narodowego, ale OK, jak wolisz.

Naprawdę uważasz ,że Bosak jest kompletnie nie związany z Korwinem i ,że elektorat Korwina nie pójdzie w większości zagłosować na Bosaka?

Uważam, że jest związany, ale ja na przykład nie lubie Korwina, a o Bosaku bym tak nie powiedział.
Także, jak pisze się fakty, to fakty, a nie podciąga jednych pod drugich.

Jeśli kierujesz się sympatiami w polityce to tak, ale jeśli kierujesz się poglądami to program Bosaka to praktycznie program partii Korwin z małymi narodowymi wstawkami. Dlatego ja jako ,że zawsze miałem poglądy wolnościowe jestem za bosakiem. Ja w polityce kieruję się poglądami a nie czy kogoś lubię czy nie.

Nie lubię, bo ma dziwne wypowiedzi.

Większość tych dziwnych wypowiedzi jest po niepopularna i trudna do zrozumienia ale prawdziwa (z niektórymi nawet ja się nie zgadzam) Ale mnie interesuje głównie spojrzenie na gospodarkę a nie jakieś wypowiedzi polityka na mało ważne tematy. Korwin musiał być kontrowersyjny by na swoich plecach wnieść wolnościowców do sejmu.

Dzieciaku.Połowa kont to ja. A wiesz czemu? Boście są…No wiecie.
Najpierw was trzeba podpuścić. Potem się opowiedzieć po której ze stron i podpuścić. A “ktoś” inny stanie po waszej stronie. Wesoła zabawa.
Zawsze jest miłe gdy wiesz że są głupsi niż ja.
Mam bany? A moze nie mam. A może jestem tu po to by było wesoło.
Pozdrawiam. Ja wiki i szukajcie jaka mam ksywę.

Zawsze jest miłe gdy wiesz że są głupsi niż ja.

Oj chyba troszkę się przeceniasz.

Jakie trzeba mieć smutne życie by marnować swój czas na trollowanie ,które nie bawi nikogo z iq powyżej 5?

Samokrytyka? No proszę.

ale wiesz, że pisząc, że połowa tutaj kont należy do ciebie udowadniasz tylko, że masz coś naprawdę z głową i nikt ale to nikt nie powinien traktować cię poważnie?
Przecież pisząc takie rzeczy udowadniasz tylko, że jesteś chorym człowiekiem.

To forum jest trupem. Ma raptem dwudziestu paru uczestników, gdzie niektórzy to ja.
Jest o niczym więc czemu nie popatrzeć jak się rozkłada i pośmiać z jego pogrzebu oraz osób które w nim uczestniczą.
Kiedyś portal DB był prawdziwym portalem informatycznym. Byli tu ludzie którzy znali się na rzeczy. Wszyscy uciekli. Kto teraz jest? Dzieciaki kopiujące swoja “wiedzę” z innych portali w dodatku nieudolnie. Ten portal nawet nie potrafi zadbać o swoje prawidłowe techniczne funkcjonowanie.
Ach gdzież te dawne DB sprzed lat?

To tylko świadczy, że masz coś z głową. Nikt normalny uporczywie nie wpycha się tam gdzie go nie chcą. Ty jednak mimowolnie przesz tylko po to by była “wesoła zabawa”. Dla kogo się pytam, bo chyba nie dla nas ani tym bardziej dla ciebie.

Samo to, że przejąłeś swoją osobą temat i wyborach prezydenckich świadczy, że masz coś z głową.

1 polubienie

Jeżeli to troll a z tego co pisze to najbardziej prawdopodobna opcja. To raczej jego to bawi. Bo właśnie na tym polega trollownie. Wprowadzać zamęt, prowokacje, kłótnie o ból dupy a jedyne kogo to bawi wtedy to właśnie trolla. Biorąc pod uwagę wiek Wiktora (widziałem go na zdjęciach, chyba, że nie był to on tylko komuś je ukradł) to stwierdzam, że zabawa w trollowanie w tak dojrzałym wieku jest niepoważna. No ale z drugiej strony z chorobą nie jest łatwo wygrać. Zwłaszcza taką, która dotyczy głowy.
Życzę ci Wiktor dużo zdrowia. Serio, nie piszę tego złośliwie bo naprawdę uważam cię za chorego człowieka i życzę ci wszystkiego dobrego byś szybko wyszedł na prostą i przestał się wygłupiać nawet w necie.

Kolega @anon48727701 dostał już permmuta. Jakby wrócił i to zauważycie to dajcie cynk moderacji to się go pozbędziemy.

Jest! Pojawił się na głównej i na razie przypiął się do @wielkiegopieca :sweat_smile:

1 polubienie

Ten człowiek ma naprawdę potłuczoną głowę :thinking: Sugeruje Kamilowi, że artykuł jest bez sensu, bo na Wikipedii znalazł podobne informacja, a poza tym umie używać wyszukiwarki internetowej :joy:

Do kompletu brakuje zapytania o dowód XD

O dowód jak król Korwin