Wybory prezydenckie

Sęk w tym, że jego wyborcy jako prostolinijne glonojady łykające co im TVN o 19:00 powie nie odstają w swoim samouwielbieniu od wyborców PiS. Zatem jak im Czaskoski opowiada, że nie ma pieniędzy na szpitale, ale ma na “strefę relaksu”, to korpoludki z Mordoru już się gotują na samą myśl, że Nowogrodzka im pluje w twarz.

W Warszawie mieszkają warszawiacy. Warszawianie to element napływowy.

Pracuję na Mordorze :frowning: W korpo.

Wszyscy kiedyś gdzieś napłynęli …

Nie wszyscy.

Będe konstruktywny: Wszyscy.

Nawet Hitler czy Stalin byli z zadupia.

Ale nie byli z Warszawy :wink:

to wymień chociaż pięciuset :slight_smile:

Mam Ci kolegów z osiedla wymieniać? Którzy się tu urodzili i mieszkają od zawsze? Dobra.

Łysy, Cygan (była u niego bania), Kowal, Zielu, Radek, Konrad, Adek, Lesiek…

… ciąg dalszy jutro, bo dzisiaj mi się nie chce :wink:

Ich przodkowie już niekoniecznie i raczej o to chodziło koledze wyżej.

Ale finansowane centralnie. NFZ :wink:

Ja to doskonałe rozumiem, po prostu nie zgadzam się z użyciem kwantyfikatora “wszyscy”.

Ktokolwiek nie wygra - będzie podobnie. Problem nie leży w rządzących partiach, ale w systemie.
Stosując analogię komputerową - przed 1989 był DOS, a w 1989 nastapiło szybkie formatowanie i Windows 95. Niby co innego, ale jednak DOS. Trzeba wykonać pełne czyszczenie i wymazanie dysku, następnie zainstalować system z rodziny NT.

Ciekaw jestem czy po tym wypunktowaniu jeszcze coś doda od siebie.

W Warszawie (nie podejrzewam, żeby “wyścig” odbył się w innym mieście) trzypasmówki są częstym widokem (np. Marszałkowska, Jana Pawła, Modlińska, Toruńska).

A poza tym dyskutujesz z trollem. Zaraz zapyta Cię o dow… a może nie zapyta? Może moderacja stanęła na wysokości zadania i zbanowała multikonto Wikiego?

Właśnie. Za chwilę się okaże, że szanowni dyskutanci nie znają się na rodzajach mas bitumicznych, z których buduje się te trzypasmówki :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Poza tym na pewno było poniżej 7 stopni, więc można przybić im jeszcze jeden paragraf - za rażące naruszenie zasad bezpiecznego poruszania się (brak zimówek).

1 polubienie

Warto także sprawdzić czy kierunkowskazy działają :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ci sami “dziennikarze” twierdzą, że sukces #hot16 jest zasługą prezydenta. Ci sami dziennikarze twierdzą, że Korwin będzie zabijał ludzi.

Odwrotnie, trzeba robić jak najwięcej takich rzeczy. Wtedy społeczeństwo zobaczy co odp********ją reżimowe media.

W ankiecie wygrywa Bosak

Nic w tym dziwnego, Korwin zawsze miał w internecie wysokie poparcie.