I robią to bardzo dobrze, wprowadzając nowe ustawy i korygując pod siebie konstytucję. Mogą to robić, więc robią. Gdyby było jawne bezprawie to siedzieliby już dawno w więzieniu.
Jedno nie wyklucza drugiego, czy Ty potrafisz czytać coś, czy masz problem ze zrozumieniem jednego zdania.
Głupoty? Przecież to same fakty są xd
Ale co to wnosi do tematu i mojej wypowiedzi?
Generalnie Bosak na papierze złożył postulaty zmiany konstytucji (o ile dobrze wiem: tylko). Oddać nieważny głos pozostaje 
Nieważny głos to głos dla pisu.
To mam głosować na populistę?
Polecam najpierw zapoznanie się z definicją słowa populizm.
Ja na nikogo nie każe głosować.
Jasne. Niczego nie każesz. Tylko agresywnie sugerujesz, że niebranie udziału w ustawionym plebiscycie jest oddaniem głosu na PiS…
Oczywiście, że tak jest. Czysta matematyka i statystka. Już nie mówiąc o przekrętach.
No i już nikt się nie wypowie o kandydatach?
Tylko usłyszałem, że gość nazywa Japonię najbardziej zadłużonym krajem, a Holandię piekłem podatkowym xd
Rząd chce wprowadzić nowy podatek, podatek cyfrowy. Można tylko sobie pomyśleć “XD”.
Bosak ładnie wyjaśnił tych pajacy
Hmm,… vide:
Zastosuje filozofię XD i napiszę tylko - XD
XD
Moja, obłożnie natenczas chora, praprababka wzięła udział w takich wyborach, gdzie miejscowe WOT, pod kierunkiem oficera, przyniosło jej urnę. Ichniejszy komandir chyba inteligientny był, bo i pogadankę odstawił jak w ta zła władza (Piłsudski, nie Tusk
) nie dbała, a ta nowa nawet chorej staruszce urne przynosi , tak by mogła zagłosować (na ich partię). Babcia tak uradowana troską aż popłakała się (co bardzo ucieszyło komandira). 
Takze wybory korespondencyjne z asystą wojska niektórzy już opracowują w oparciu o życiorys Wielkiego Gruzina. 
Skończy się tak, że UE będzie każdemu obywatelowi Unii wypłacać 1000 jurków co miesiąc bezwarunkowego dochodu podstawowego a wtedy naszych polityków, nasi obywatele taczkami wywiozą na to błoto w wyschniętym korycie Wisły 
Oryginalne*, pełne urny, zagłosowane i zapieczętowane są w magazynach z dwa tygodnie… Ta już stanowiska dzielą, ta rządzą…
Tak wisi ko mu nie ![]()
Skończy się tak, że UE się rozpadnie tak jak nasza gospodarka.
Za takie krakanie powinno się wiązać dziób (bez obrazy).
Zawsze nastaje nowe i nie istnieje koniec świata. To co robi pis, to tylko przeszkody i ludzie mądrzeją, zaczynają podobnie myśleć i jednoczyć się.
Oszołomy są, byli i będą, tylko szkodliwym zabiorą klamki.
Serio ludzie odpisujecie dla trolla który założył konto w momencie zakladania tego wątku? Dajcie spokój…