Wybory prezydenckie

Chłopaki Bosaki z Konfy ogarnęli wreszcie, że na większość zdjęć, które publikują widać Świat Bez Kobiet i zaczęli wynajmować hostessy? :wink:

1 polubienie

Drugi pakiet wyborczy, dostałem.

Inteligentnym przysyłają po dwa bo ich głos liczy się podwójnie*

*wiem co mówię bo też ma dwa. Z tym, że ten drugi sobie sam skserowałem.

A co zrobiłeś z pierwszym?
W razie co, o szczegóły pytaj @Madafaker :grinning:

Taką ulotkę dostałem ze sztabu wyborczego Dudy :smiley:

Nie wiem czy w raz z Trzaskowskim wrócą: konflikty, bieda, kryzys, afery, podziały. Bo coś co jest teraz nie może wracać. Ale zgadzam się, że wraz z Trzaskowskim wrócą te mordy z plakatu.

1 polubienie

Ja dostaję prosto od mojego urzędu miasta, nie przez poczta.

Ja dzisiaj wysłałem swój głos. Ale nie będę rozdzierał szat jeżeli wygra nie ten na kim postawiłem krzyżyk. Nie będę także świętował jeżeli jednak właśnie on wygra.

Jedno jest dla mnie pewne. Polacy będą mieć takiego prezydenta na jakiego zasługują.

Widzę, że do ciebie przemawia metoda zastraszania i szczucia, a nie merytoryczna dyskusja na argumenty. Jesteś targetem kampanii PIS :smiley:
Może musztardy do tego? :smiley:

1 polubienie

Z drugiego plakatu to ładniejsze dla Ciebie?

1 polubienie

z Dudą (o nieee, plase :face_vomiting: ) wrócą te trupy wyciągnięte z szafy: Macierewicz i Kuchciński, tudzież Karczewski i Suski i bede musiał oglądać ponownie te mordeczki.

Nie tych trupów powinieneś się bać a elektoratu.

Nie nawijaj makaronu na uszy. Otwórz szafę i mów do rzeczy. Konkretnie…

Zatkało mnie. Normalnie nie wiem co Ci odpowiedzieć…

To nie makaron tylko konstatacja po kilkudziesięciu latach obserwowania naszej polityki.

Brzmi ona właśnie tak jak zapodałem: mamy takich polityków na jakich jako społeczeństwo zasługujemy. Politycy wygrywają wybory bo reprezentują postawy odpowiadające większości głosujących. Są odbiciem systemu wartości jakiemu w większości hołdujemy.

Lubimy na polityków narzekać, ale to krew z naszej krwi, kość z naszej kości. I to my dajemy im możliwości, z których skwapliwie korzystają.

Kanon kobiecego piękna: “beatoid”.

Ja jako ja Rychu (czy jak mi tam ) nie godzę się na traktowanie mnie jako szarej, wyborczej masy! Moją świadomość nigdy nie określał byt! Cokolwiek to znaczy… ).

Piękny* Kaczyn, Duda, Szydło i ten prlowiec? Więcej już zabrali niż dali. Te z PO, to tyż spleśniały ryż - wystawa tych, co brała i nikomu nie dała.

Ale jakby kandydat powiedział Ci prawdę w oczy o Twoich przywarach to byłby już na straconej pozycji, prawda?

Za to ten, kto będzie szeptał pochlebstwa i słodkie kłamstwa ma szanse na głos.

1 polubienie

Ja jako Polak, Polak - patriota nie mam żadnych przywar. Ale PIS-dzielec szuka wroga naokoło, za pomocą rozrzutnika obornika. A nuż gówno się do nie pochlebcy przyklei.
Był, jest i będzie na straconej pozycji. Zawsze i wszędzie!

Nie wiem czy ładniejsze. Ale na pewno lepiej mi się kojarzą. Za czasów mord z PISu dostałem 150% podwyżki (służby mundurowe) za czasów PO 0%.