No i na prostym pytaniu poległeś misiu
Dlatego na portal nie zaglądam, bo moderacja nic nie robi z takim łajnem.
Ja wchodzę prostować bzdury na temat linugza
Ale rykoszetem, odpryski tego łajna chlapią mi monitor jak oglądam forum.
Ty nie być taki skromny. Też udzielałeś się w tym temacie.
PS. Po czemu teraz Kustosz ( ten słabszy) w Biedrze?
Nieustająco 5,99 za czteropak
Postaw chochoła, epicko z nim walcz a potem ogłoś się bohaterem. Jesteś zwycięzcą
Sam więc widzisz misiu ,że szkoda na ciebie czasu. Witaj zatem na czarnej, przepraszam, afroamerykańskiej liście
bez odbioru
Aha, akurat, bez odbioru, hehe
W przyszłości, w podręcznikach historii, będzie mowa o Prezydencie Generale-janczarze, Prezydencie z wirusem filipińskim, Wielkim Wodzu OTULe, Prezydencie Spadajdziadu, Bronku Weźkredytizałóżfirmę oraz o Adrianie Dupie zwanym Długopisem…
Nie będzie. W przyszłości ten kraj zostanie zrównany z ziemią, dwiema, trzema atomówkami z Rosji z drugiej strony ze dwie dorzucą (zdrajcy) Niemcy. Potem przyjadą, zaorają wszystko, wyrównają teren i o Polsce i Polakach nikt w przyszłości nie będzie pamiętał. Może ktoś kiedyś wspomni o polaczkach, januszach i grażynach, że kiedyś coś takiego tu było, coś takiego stąpało po tej ziemi ale to raczej miejski folklor, bajdy i legenda.
Wrzucam w wyszukiwarki OTULe, ale tam brak info. OCB?
Wracając do tematu… Na kogo będziecie głosować? Moi dwaj faworyci to Bosak i Hołownia. Bosak jest konkretniejszy, ale jak to prawicowiec ma tradycyjne poglądy na sprawy obyczajowe co mi nie bardzo pasuje. Hołownia jest bardziej liberalny ale robi wrażenie “rozmytego” co mi przeszkadza bo wolę konkretnych ludzi. Reszta odpada - Duda i Trzaskowski wiadomo dlaczego, Kosiniak-Kamysz jest z PSL czyli byłego koalicjanta PO, Biedroń jest dla mnie zbyt lewicowy w kwestiach gospodarki a reszta to raczej taki folklor na czele z panem Tanajno.
Pierwszy z panów chciałby wprowadzić katotaliban, drugi zaś zyskał popularność tylko dlatego, że wyborcy PO nie mieli na kogo głosować.
A PSL był nie tylko koalicjantem PO. Dogadują się z partią, która jest u władzy. Dlatego nie bez przyczyny mówi się, że każde wybory wygrywa koalicjant PSL.
Z PIS się nie dogadali i pewnie dlatego Kosiniak-Kamysz walczy teraz o być albo nie być całego PSL.
Czaskoski i jego klika chciałby wprowadzić w Polsce to :
A tak wygląda ‘manifa’ BLM w Idaho gdzie 93% ludności to biali a dostęp do proni palnej dla praworządnych obywateli i jej noszenie ze sobą gwarantuje Druga poprawka do Konstytucji USA
Ktoś wie dlaczego czarny motłoch jakoś nie pali się do palenia samochodów i rabowania sklepów ?